Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda Turkcell VoLte-VoWifi-ViLte Etkinleştirme

shmsnvrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şehmus
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Merhaba
Turkcell T80'in dosyaları Mi5(11.0.2.0 stabil) için sıkıntısız çalıştı. VoLTE aktif oldu fakat VoWiFi aktif olmadı. Wificallingneeds diye bir dosya eklemişsiniz bunu mu kurmamız gerekiyor acaba ?
Teşekkürler
Volte'nin olduğu menü de VoWifi görünüyor mu? Görünmüyor ise açılması için *#*#869434#*#* tuşlayıp "vowifi carrier check was disabled" yazısını görmeniz lazım. Ondan sonra çalışıyor. Bende işlemleri yaptığımda kendiliğinden gelmemişti, bu kodu yazınca aktif oldu ve çalışmaya başladı.

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Hocam sonradan fark ettim evet VoWifi de çalışıyor şuan sıkıntı yok ama test edip görüşme yapabileceğim kimse yok :)
Bu dosyaları atmadan redmi note 7'de volte direk çalıştı fakat vowifi çalışmıyor menüde görünmesine rağmen

shmsnvrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şehmus
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Hocam sonradan fark ettim evet VoWifi de çalışıyor şuan sıkıntı yok ama test edip görüşme yapabileceğim kimse yok :)
Bu dosyaları atmadan redmi note 7'de volte direk çalıştı fakat vowifi çalışmıyor menüde görünmesine rağmen
Redmi Note 4 ve Redmi 5 Plus'ta da VoLte direkt çalışıyor ama dediğiniz gibi buradaki dosyaları atmadan VoWifi çalışmıyor.

VoWifi denemek için de normal arama yapın, karşı tarafta VoWifi olmasına gerek yok. Herhangi bir hat olsun yeter. Telefonu uçak moduna alarak Wifiyi açın. VoWifi ağ tercihlerini de Wifi tercihli yapın. Sonra aramanızı gerçekleştirin.

strdex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Note 4x
Konular
0
Redmi Note 4 ve Redmi 5 Plus'ta da VoLte direkt çalışıyor ama dediğiniz gibi buradaki dosyaları atmadan VoWifi çalışmıyor.

VoWifi denemek için de normal arama yapın, karşı tarafta VoWifi olmasına gerek yok. Herhangi bir hat olsun yeter. Telefonu uçak moduna alarak Wifiyi açın. VoWifi ağ tercihlerini de Wifi tercihli yapın. Sonra aramanızı gerçekleştirin.

Hangi dosyalardan GM5 olanlar ile mi yoksa GM9 Pro olanlar ile mi denediniz. VoWifi için

samettoker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Narkoz
Konular
1
Hangi dosyalardan GM5 olanlar ile mi yoksa GM9 Pro olanlar ile mi denediniz. VoWifi için
Redmi Note 4 ve Redmi 5 Plus için Operatöre ve sim1 sim2 dikkat ederek GM5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon mi 8 rootlu, miui global 10.3 stabil rom var, volte aktif ettim ancak vowifi aktif edemedim. Yardım edebilecek var mıdır?
mi 8 vowifi

Son düzenleme:

conexpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Kolay gelsin herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar benim telefonum mi 8 Vodafone'da vowifi kullanıyordum hattımı değiştirdim Turk Telekoma geçtim VOLTE yi aktif ettim vowifi yi de redmi 8 ile aktif ettim ve çalıştığını gördüm fakat benim telefonumda maalesef çalışmıyor bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin bana

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
Kolay gelsin herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar benim telefonum mi 8 Vodafone'da vowifi kullanıyordum hattımı değiştirdim Turk Telekoma geçtim VOLTE yi aktif ettim vowifi yi de redmi 8 ile aktif ettim ve çalıştığını gördüm fakat benim telefonumda maalesef çalışmıyor bunun için ne yapabilirim lütfen yardım edin bana

bir üst satırda yer alan Çözüldü - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - VoWifi Aktivasyonu linkini tıklayın. 1. sayfada mmengi üstadın mi8 vowifi dosyasını deneyin

conexpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mİ6
Konular
2

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Denedim işe yaradı çok tşkler

Hocam aşağıdaki konulara göz attınız mı ?

conexpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mİ6
Konular
2
Üst Alt