Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle konu ve emekleriniz için teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun. Daha öncesinde hiç root yapmamış birisi olarak bile dediklerinizi yaparak 2 ayrı telefonumu rootlayıp rom atıp VoWifi aktifleştirdim.
Cihazlarımdan birisi Redmi Note 4 - Turkcell ile kullanıyorum. EFS ile yaptım, sorun yok, gelen giden aramalarda, uçak modunda, hepsinde VoWifi sorunsuz kullanabiliyorum.
Diğer cihazım Redmi 5 Plus - Vodafone hat ile kullanılıyor. Bunu da GM8_VODA_EFS ile yaptım. Normal hat çekerken sorun yok gelen giden aramalarda fakat uçak modunda iken VoWifi ile arama yapabiliyoruz fakat arama geldiği zaman telefon ulaşılamaz olarak görünüyor. APN eklerken sizin dediğiniz gibi yaptım, APN Protokolü IPv6 seçtim. Sorun nereden kaynaklanıyor acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak;
VoWifi ayarında Ağ Tercihleri => Hücresel tercihli olarak duruyor. Onu değiştirmek için üzerinde tıkladığımda "com.android.phone" durduruldu hatası alıyorum. Şebeke gidiyor ve tekrar geliyor. Wifi tercihli olarak düzenleyemiyorum.
Eski romlarda düzgün çalışanı var mıdır hocam? Veya hat değiştirsek düzelir mi acaba? Turkcell EFS lerini yükleyerek Turkcell hat kullansak? Gerçi dediğinizi gibi eğer sadece ROM kaynaklı ise sorun muhtemelen devam edecektir.
Eski romlarda düzgün çalışanı var mıdır hocam? Veya hat değiştirsek düzelir mi acaba? Turkcell EFS lerini yükleyerek Turkcell hat kullansak? Gerçi dediğinizi gibi eğer sadece ROM kaynaklı ise sorun muhtemelen devam edecektir.
Arkadaşlar Turkcell volte konusunda anladığım kadariyla artık xiaomiye de destek veriyor. Çünkü
*#*#86583#*#* disable olup ayarlardan volteyi açtıktan sonra turkcell e volte için mesaj yolladim ve olumlu sonuçlandı. Sonrada gördüğünüz gibi volte açıldı.
Arkadaşlar Turkcell volte konusunda anladığım kadariyla artık xiaomiye de destek veriyor. Çünkü
*#*#86583#*#* disable olup ayarlardan volteyi açtıktan sonra turkcell e volte için mesaj yolladim ve olumlu sonuçlandı. Sonrada gördüğünüz gibi volte açıldı.
Merhaba
Turkcell T80'in dosyaları Mi5(11.0.2.0 stabil) için sıkıntısız çalıştı. VoLTE aktif oldu fakat VoWiFi aktif olmadı. Wificallingneeds diye bir dosya eklemişsiniz bunu mu kurmamız gerekiyor acaba ?
Teşekkürler
Merhaba
Turkcell T80'in dosyaları Mi5(11.0.2.0 stabil) için sıkıntısız çalıştı. VoLTE aktif oldu fakat VoWiFi aktif olmadı. Wificallingneeds diye bir dosya eklemişsiniz bunu mu kurmamız gerekiyor acaba ?
Teşekkürler