Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mi5s te ilginç bir durum ile karşılaştım. wifi açık uçak moduna aldığımda arama yapamıyorum fakat karşı taraf beni aradığında yine telefon bağlanmıyor. aynı anda hem bana hem de karşı tarafa bu aboneye şu anda ulaşabilirsiniz mesajı gidiyor. bu konu dediğiniz gibi iss ile alakalı olmalı.
mmengi redmi note 4x için geçen yıl paylaşılan dosyalardan EFS'leri değiştirerek volte ve video callingi çalışır hale getirdim (sadece turkcell arası çalışıyor) fakat. wifi'a bağlıyken wifi kesilirse mobil veri, uçuş moduna alana kadar çalışmıyor, volte kapalı olursa bu durum yaşanmıyor. bunu nasıl düzeltebilirim? galiba burada güncellemeler olmuş. yeni dosyalar neler? hat turkcell.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu linkte tüm qualqomm işlemcili cihazlar için volte ve wowifi çalıştıran ayrıntılı bilgiler yer alıyor. Mmengi ve dıbı dıb tıs üstadların çalışmalarına ek bilginize sunuyorum. Bilgiler İngilizce olup, telefonun diag modunun açık olması gerekiyor. Turkcell ve Vodafone'da işlem başarılı sonuç verdi. Teknik bilgi gerektirmekte olup, sorumluluk uygulayacak arkadaşların kendisindedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu konuyu ilk başlatan zuperm üstadımızın adını anmayı unutmuşum. umarım kusuruma bakmaz.
Bende mi9t de hiçbir işlem yapmadan vodafone vowifi çalışıyor fakat turkcellde çalışmıyor
ayarlardan baktığımda açık görünüyor simgesi bir türlü gelmiyor
mmengi hocam. cihazım mi a1, ekim 2019 güncellemeli and 9 ve operatörüm tt. bende volte vilte çalışıyor ancak şöyle bi sıkıntı var. volteyi etkinleştirirsem sms alıp göndermede sıkıntı yaşıyorum. smsler yaklaşık 1- 1,5 dakika sonra gidiyor. gönderiliyor... şeklinde bekliyor bi süre, sonrasında gidiyor. volteyi kapatınca anında gönderiliyor. modem ayarlarında bi işlem gerekiyor sanırım. Paylaştığınız Türk telekoma ait efsleri yükledimde ya işe yaramıyor yada volte tamamen gidiyor. sadece evs vowifi için verdiğiniz efsleri yükleyince eski haline gönüyor ki yine smsler ayın şekilde. bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?
mmengi hocam. cihazım mi a1, ekim 2019 güncellemeli and 9 ve operatörüm tt. bende volte vilte çalışıyor ancak şöyle bi sıkıntı var. volteyi etkinleştirirsem sms alıp göndermede sıkıntı yaşıyorum. smsler yaklaşık 1- 1,5 dakika sonra gidiyor. gönderiliyor... şeklinde bekliyor bi süre, sonrasında gidiyor. volteyi kapatınca anında gönderiliyor. modem ayarlarında bi işlem gerekiyor sanırım. Paylaştığınız Türk telekoma ait efsleri yükledimde ya işe yaramıyor yada volte tamamen gidiyor. sadece evs vowifi için verdiğiniz efsleri yükleyince eski haline gönüyor ki yine smsler ayın şekilde. bildiğiniz bir çözüm yolu var mı?
Merhaba, TT ile hiç tecrübe etmedim bu konuları o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama TT volte de genelde bir problem olduğunu forumda okuyorum. Bazı modellerde volte açık iken sms ve arama sıkıntıları oluşuyormuş.