Hocam Xiaomi 15 pro için gelişme varmı bu cihaz server kayıt olurmu sizcebiz yapıyoruz yardımcı oluruz.
gerek yok ki hocam güncelleme yapacak durumdaysa direnç işlemi yapılmış cihazda yapar.Redmi Note 13 Pro 5G (garnet) direnç işlemi yapılmış, buna rağmen buna, HyperOS2 güncellemesi alabilmesi için server kayıt işlemi yapılabiliniyormu teknik olarak H.kadioglu hocam?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam, anladığım kadarıyla server kaydına gerek yok, zaten direnç işlemi mevcut, HyperOS 2 güncellemesi gelince de, korkmadan yapsın mı diyorsunuz? Doğru mu anlamışım?gerek yok ki hocam güncelleme yapacak durumdaysa direnç işlemi yapılmış cihazda yapar.
korkmadan yapsın demedim bence biraz korksun yani şebeke gidebilir. Sürüm düşürmek gerekebilir malum 14 ultrada şebeke gidiyor.Hocam, anladığım kadarıyla server kaydına gerek yok, zaten direnç işlemi mevcut, HyperOS 2 güncellemesi gelince de, korkmadan yapsın mı diyorsunuz? Doğru mu anlamışım?
Bu Mi14 ULtra direnç işlemlilerde mi sadece HyperOS2 güncellemesi sorun çıkartıyor?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler hocam, bu durumda yapmaması daha hayırlı olurkorkmadan yapsın demedim bence biraz korksun yani şebeke gidebilir. Sürüm düşürmek gerekebilir malum 14 ultrada şebeke gidiyor.
Hocam şimdi benim BL kalalı ve Direnç kayıtlı 14 Ultra cihaz. Biz şimdi bunu hyperOS 2 güncelleyince IMEI düşüyor. IMEI düşünce server kaydı yapsak kurtaramaz mıyız ? Kafamda deli sorular su güncelleme olayı mahvetti bizi elimizde kaldı cihazkorkmadan yapsın demedim bence biraz korksun yani şebeke gidebilir. Sürüm düşürmek gerekebilir malum 14 ultrada şebeke gidiyor.