Hocam konuyu açan benim ve açtığıma da pişman olmuş vaziyete girdim. Bilgi almak için siz değerli mıuı ailesinden yardım almak istedim fakat bir Allah'ın kulu açtığım konu ile ilgili direkt bir bilgi yazmamış. Tartışma gördüm. Siz bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem ?Enteresan olan dün akşam saatlerinde server kayıt ücretinin 1-2 saat içinde 50-60 USD düşmüş olması....valla bana çok enteresan geldi bu durum
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Çok afedersiniz forumda henüz yeni üye olduğum için konuyu kendi açtığım konum sandım. Yeniyiz görmezden gelinHocam konuyu açan benim ve açtığıma da pişman olmuş vaziyete girdim. Bilgi almak için siz değerli mıuı ailesinden yardım almak istedim fakat bir Allah'ın kulu açtığım konu ile ilgili direkt bir bilgi yazmamış. Tartışma gördüm. Siz bana yardımcı olabilir misiniz rica etsem ?
Olsa da o cihazlara vermeye değer mi bilmiyorum 13 pro 4g zaten yazılımsal oluyorRedmi note 12 pro 4g ve note 13 pro 4g oluyor mu
O normalde de açılıyor diye biliyorum global sürümlerin de, çin sürümün de ise server üzeri bootloader unlock oluyor diye biliyorum.mi 14 server ile bl kilidi acılıyor mu çin
Hocam iyi akşamlar 14 ultra ile ilgili bir gelişme varmı yada imkansız mı bilgi alabilir miyim
DoğrudurServer kayıt uzaktan yapılmaktadır doğru mu ?