- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Kusura bakmayın ama her iki arkadaşı da tanımam. Ama adalet olacaksa herkese olsun. H. Kadir açtığı konudaÜcretli onarım kurallarını siz de son derece iyi biliyorsunuz... Bu kuralları hazırlarken siz de yönetim ekibimizdeydiniz ve sizin de onayınızla bu kurallar yürürlüğe girmişti.
1.4. Teknisyen Yönlendirmeleri : Forum geneli içerisinde ücretli onarım gerektiren yardım taleplerine kullanıcı etiketleyerek ve/veya özel mesaj yoluyla yönlendirme yapılması tüm üyeler için yasaktır.
Duyuru - Ücretli Onarım Forumu Kuralları ve Kullanımı
1. Genel Kurallar 1.1. Konu Açma Yetkisi : Forumumuz içerisinde bulunan Ücretli Onarımlar alt forumunda -bundan sonra alt forum olarak bahsedilecektir- konu açmak isteyen üyelerimizin en az 10 pozitif ticaret puanına, en az bir yıllık üyeliğe veya teknisyen forum rütbesine sahip olmaları...forum.miuiturkiye.net
Siz ise konunuzda özel mesaj ile bilgi vereceğinizi söylemişsiniz ve alıntıladığım mesajda yönlendirme yaptığınızı belirtiyorsunuz. Forum kurallarına aykırı bir konu açtığınız için konunuz kapatıldı, haber niteliği taşıyan bölümler saklandı ve konu kurallara uygun olarak açılan konuya yönlendirildi.
Eğer ki yönlendirdiğiniz kişi teknisyen forum rütbesi alma kriterlerini karşılıyorsa o da ücretli onarımlar forumunda konu açabilir ve onarım gerçekleştirebilir. Ya da ücretsiz olarak işlem yapacak ise sorular ve yardım talepleri forumun kullanabilir.
Sohbet - MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...
Büyük harflerle yazmışım bootloader kilidi kapalı halde diye gerek var mı yeniden yazmaya?? Bu yüzden diyorum bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz diye. Alıntı yaptığınız ek bilgide diyorki işlemden sonra güncelleme yap, sıfırlama yap ama rom yükleme.. bu kadar yani. Allah sabır versin ustam...
forum.miuiturkiye.net
Özel den bilgi veririm demişti.
Konunun aniden kapatılıp başka konuya yönlendirme yapılması çok garibime gitti.