Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

akijano

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jan
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Konular
0
xiaomi 13 pro server kayıdı kim yapıyor özelden ulaşsın bana

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
120 dolarlık fiyatı ile pek de cazip sayılmaz.
Amiral gemisi Xiaomi 14 gibi modellerde iş görür ancak.

Konu altındaki tartışma da hayli içler acısı.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Eğer Mi Mix Flip için gelirse, bir sonraki cihazım o olabilir.

huluyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Note 13
Konular
2
Note 13 sapphire kayit konusunda yardimci olabilicek özelden ulaşabilir mi ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
çağlar
Cihazım
Mi11t pro,Mi14
Konular
80
H.kadioglu hocam selamlar mi14 çin cihaz kullanıyorum bl açık..kayıt ücreti nedir acaba uygunsa yaptırmak istiyorum

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
halilgurbuz 'un veda konusunda geliyorum. :D

StreX hocam olmamış... Yıllarca özel mesajla yardımcı olurum diyenlerin insanlara ve forumlara nasıl zararlar verdiklerini siz biliyorsunuz ve bu zarar verenleri siz de engellediniz... Oysa şimdi siz özel mesajla yardımcı olurum demişsiniz. Şimdi ben ücretli yapmıyorum, ısrar edilirse yönlendiriyorum falan demişsiniz ama bunları konunuzda belirtmemişsiniz ki. Detay için özelden ulaşın demiş geçmişsiniz. Bunun anlamı da paranı verirsin yaparım fiyatını özelden bildiririmdir. Bakın h.kadıoglu da hep aynısı yapıyor. Özelden yazın dediğinde fiyatı özelden veririm demiş oluyor.

cantara ile mesajlarınızı okuyunca şu sahne aklıma geldi :D

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bir de genel yazayım işinize gelmeyince şu teknisyenlik olayını desteklemiyorsunuz... Gerçekten çok sinir bozucu. Özelden yardımcı olayım dedikten sonra milletin parasını çarpanlardan, cihazlarını keyfine brick edenlerden sonra çıktı bu teknisyenlik olayı ne çabuk unuttunuz? Forum da dedi ki özelden veya açıktan ücretli yardım yapabilmen için referansa ihtiyacın var herkes kafasına göre yapamaz. Teknisyenlik budur. Eğer ki sadece kadıoğludur teknisyen başkası alamaz derlerse o zaman tekeldir eyvallah karşı duralım ama her yerde başka teknisyen de olabileceği yazılı ama bizim tamirciler tembel... Teknisyenlik için para da alınıyor 3-5. Bence o da mantıklı bu server kayıt işi için 130-150$ arası fiyat veriliyordu bugün işin kar dahil 70-80$ civarında yapılabileceği belirtiliyor. Forumdan hem StreX 'e hem de H.kadioglu 'na eminim ayrı ayrı en az onar kişi yazmıştır kayıt için. İşi aldılarsa her bir kişiden 50$ ekstra kar x20 kişi bir günlük totalde minimum 1000$... Forumun üzerinden bu kadar para kazanıp da foruma hiç vermemek, destek olmamak ayıp olur. Reklam engelleyici bile kullanmayan ben için hiç sakıncası yok, helali hoş olsun. Dükkan kirası gibi düşünmek lazım :D

Neyse StreX hocam siz erdilSB ile yakındınız ve muhtemelen ona yönlendirecektiniz. Arkadaşınız da çok iyi para kazanacaktı ama forum izin vermedi bence işin özü bu. Keşke o kazanacağı paranın çok ufak bir kısmını foruma destek için verseydi de teknisyen olsaydı hem daha fazla kazansaydı, hem siz gitmeseydiniz hem foruma destek olsaydınız hem de ikinci teknisyen forumda rekabet yaratırdı fiyatlar iner bizler de faydalanırdık. Forum yönetimi de size özel bu teklifi iletebilirdi. Ben sizin arkadaşınızı biliyorsam onlar da mutlaka biliyordur. Her yerden win-win olurdu, çok yazık olmuş.
Siz yazmışsınız yazılacakları :) İş tamda kalın harflerle yazdığınız şekilde dönüyor aslında. Hayırlısı olsun. Ne samimiyet kalıyor bu durumda ne başka birşey..

sfmrcsvn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sefa seven
Cihazım
mi 6 128gb
Konular
1
Merhaba

Tekno47 de satılan Xiaomi 14 12/256 modelini almak istiyorum sayfada global rom yazıyor ancak bazıları 256lıkların çin romuyla geldiğini ve sorunlu olduğunu söylüyor
çin rom cıkarsa sorun yaşarmıyım?
bir kaç ay sonra server kayıt yaptırmayı düşünüyorum

w0zeky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kayra
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Çikti ciktigina da ne kadara yapiliyor, kimler yapiyor?

Üst Alt