halilgurbuz 'un veda konusunda geliyorum.
StreX hocam olmamış... Yıllarca özel mesajla yardımcı olurum diyenlerin insanlara ve forumlara nasıl zararlar verdiklerini siz biliyorsunuz ve bu zarar verenleri siz de engellediniz... Oysa şimdi siz özel mesajla yardımcı olurum demişsiniz. Şimdi ben ücretli yapmıyorum, ısrar edilirse yönlendiriyorum falan demişsiniz ama bunları konunuzda belirtmemişsiniz ki. Detay için özelden ulaşın demiş geçmişsiniz. Bunun anlamı da paranı verirsin yaparım fiyatını özelden bildiririmdir. Bakın h.kadıoglu da hep aynısı yapıyor. Özelden yazın dediğinde fiyatı özelden veririm demiş oluyor.
cantara ile mesajlarınızı okuyunca şu sahne aklıma geldi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bir de genel yazayım işinize gelmeyince şu teknisyenlik olayını desteklemiyorsunuz... Gerçekten çok sinir bozucu. Özelden yardımcı olayım dedikten sonra milletin parasını çarpanlardan, cihazlarını keyfine brick edenlerden sonra çıktı bu teknisyenlik olayı ne çabuk unuttunuz? Forum da dedi ki özelden veya açıktan ücretli yardım yapabilmen için referansa ihtiyacın var herkes kafasına göre yapamaz. Teknisyenlik budur. Eğer ki sadece kadıoğludur teknisyen başkası alamaz derlerse o zaman tekeldir eyvallah karşı duralım ama her yerde başka teknisyen de olabileceği yazılı ama bizim tamirciler tembel... Teknisyenlik için para da alınıyor 3-5. Bence o da mantıklı bu server kayıt işi için 130-150$ arası fiyat veriliyordu bugün işin kar dahil 70-80$ civarında yapılabileceği belirtiliyor. Forumdan hem
StreX 'e hem de
H.kadioglu 'na eminim ayrı ayrı en az onar kişi yazmıştır kayıt için. İşi aldılarsa her bir kişiden 50$ ekstra kar x20 kişi bir günlük totalde minimum 1000$... Forumun üzerinden bu kadar para kazanıp da foruma hiç vermemek, destek olmamak ayıp olur. Reklam engelleyici bile kullanmayan ben için hiç sakıncası yok, helali hoş olsun. Dükkan kirası gibi düşünmek lazım
Neyse
StreX hocam siz erdilSB ile yakındınız ve muhtemelen ona yönlendirecektiniz. Arkadaşınız da çok iyi para kazanacaktı ama forum izin vermedi bence işin özü bu. Keşke o kazanacağı paranın çok ufak bir kısmını foruma destek için verseydi de teknisyen olsaydı hem daha fazla kazansaydı, hem siz gitmeseydiniz hem foruma destek olsaydınız hem de ikinci teknisyen forumda rekabet yaratırdı fiyatlar iner bizler de faydalanırdık. Forum yönetimi de size özel bu teklifi iletebilirdi. Ben sizin arkadaşınızı biliyorsam onlar da mutlaka biliyordur. Her yerden win-win olurdu, çok yazık olmuş.