Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

ibrahimseyda30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
7
Merhaba, bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. Bu yöntem global versiyon xiaomi 14 için kullanılabilir mi ? cihaz şu an 1.0.16 hyper os sürümünde. kullanılabiliyorsa yöntemi uygulamadan önce mutlaka dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır ?

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Olumsuz hocam kullanamassiniz
Merhaba, bilgi paylaşımı için teşekkür ederim. Bu yöntem global versiyon xiaomi 14 için kullanılabilir mi ? cihaz şu an 1.0.16 hyper os sürümünde. kullanılabiliyorsa yöntemi uygulamadan önce mutlaka dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır ?

kokden32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 3
Konular
2
f8 ultrada deneyen varmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu yöntem kalıcımı geçicimi

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hocam eksik bilgi olmasin tek tıkla yapılan yöntem 17 serisi için o sizin işinize yaramaz ama birde tüm qualcom cihazlar için olan yöntem var ama oda anlamayan kullanıcılar için çok riskli olduğu için olumsuz dedim yani riske girmek yerine comminitiyle şansınızi deneyin daha güvenli olur

f8 ultrada deneyen varmı acaba

bu yöntem kalıcımı geçicimi
F8 ultraya tek tıkla yapılan yöntem yani 17 serisi için olan yöntem uygun hocam ama güncelleme almamış olması lazım Şubat ayı güvenlik güncellemesini geçmemiş olması lazım yöntem kalıcı bu arada normal bootloader acilimindan farkı yok

ibrahimseyda30

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 14
Meslek
eczacı
Konular
7
Hocam eksik bilgi olmasin tek tıkla yapılan yöntem 17 serisi için o sizin işinize yaramaz ama birde tüm qualcom cihazlar için olan yöntem var ama oda anlamayan kullanıcılar için çok riskli olduğu için olumsuz dedim yani riske girmek yerine comminitiyle şansınızi deneyin daha güvenli olur

F8 ultraya tek tıkla yapılan yöntem yani 17 serisi için olan yöntem uygun hocam ama güncelleme almamış olması lazım Şubat ayı güvenlik güncellemesini geçmemiş olması lazım yöntem kalıcı bu arada normal bootloader acilimindan farkı yok
Eyvallah teşekkür ederim yanıtınız için. Cihaz kurcalama işleri geçti artık benden.

Denixea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
17 Pro Max
Konular
0
Hocam selamlar Xiaomi 17 Pro Max cihazım var, OS Version 3.0.306.0.WPBCNXM.C06. Bu sürüm için Bootloader açabiliyor muyum? Ya da yeni güncellemeleri yaparak açabilir miyim? Pek bilgim yok konuya dair, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

baran452430

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
91
Hocam selamlar Xiaomi 17 Pro Max cihazım var, OS Version 3.0.306.0.WPBCNXM.C06. Bu sürüm için Bootloader açabiliyor muyum? Ya da yeni güncellemeleri yaparak açabilir miyim? Pek bilgim yok konuya dair, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hocam malesef acamassiniz tek çare jtag

Üst Alt