Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

turkishknight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
17 Pro Max CN POPSICLE 3.0.304.0 Şubat güvenlik yamalı kilidini açtım. Teşekkür ederim. Global rom yüklenmesini gösteren bir konu var mı ?
Hocam ne kadar bir sürede açabildiniz ? Dünden beri saatlerce deniyorum ama ben başaramadım. 2026-05-01 android güvenlik yaması var.

nobren_berkay1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unal
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Hocam ne kadar bir sürede açabildiniz ? Dünden beri saatlerce deniyorum ama ben başaramadım. 2026-05-01 android güvenlik yaması var.

Hocam fazla zamanımı almadı xiaomi hesabınızdan çıkın cihazı bul kapatın ekran kilidi varsa kaldırın bunları yaparak açabildim sorun yaşamadım yedek almadan işleme başlamayın kesinlikle

turkishknight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Hocam fazla zamanımı almadı xiaomi hesabınızdan çıkın cihazı bul kapatın ekran kilidi varsa kaldırın bunları yaparak açabildim sorun yaşamadım yedek almadan işleme başlamayın kesinlikle
Cihazım aşağıdaki sürümde saatlerce farklı kablolarla, bilgisayarlarla denedim açılmadı. Cihazdan cihaza fark ediyor sanırım.

Ekli dosyalar

• 129257.jpg
    129257.jpg
    209,6 KB · Görüntüleme: 8

nobren_berkay1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unal
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Cihazım aşağıdaki sürümde saatlerce farklı kablolarla, bilgisayarlarla denedim açılmadı. Cihazdan cihaza fark ediyor sanırım.

Orjinal kabloyu kullandım cihazı bilgisayarınızda google adb driver yüklü onu da kontrol edin hocam indirmiş olduğunuz dosyayı 7zip ile çıkartın ve c diskinin içerisine atın oradan çalıştırın 8e5-unlock.bat dosyasını çalıştırın ve y tuşuna basın oradan sonra cihazınızın seçenekleri açılacak cihaz hangisi ise onu seçiyorsunuz sonra işlemler devam ediyor

turkishknight

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Orjinal kabloyu kullandım cihazı bilgisayarınızda google adb driver yüklü onu da kontrol edin hocam indirmiş olduğunuz dosyayı 7zip ile çıkartın ve c diskinin içerisine atın oradan çalıştırın 8e5-unlock.bat dosyasını çalıştırın ve y tuşuna basın oradan sonra cihazınızın seçenekleri açılacak cihaz hangisi ise onu seçiyorsunuz sonra işlemler devam ediyor
Hocam telefonu sıfırladım. Hata ayıklama ve oem kilit açmayı açtım. Zaten adb ve fastboot klasörün içinde otomatik geliyor yine de yükledim geliştirici iznide verdim. Adb devices yazınca cihazım gözüküyor. Neden olmadı anlamadım. 20 defa deneme yapıyor root bulunamadı diyip tekrar entere basarak başa sarıyorum. Yapay zeka normaldir milisaniyelerle yarışıyor tekrar dene diyip duruyor.

Son düzenleme:

nobren_berkay1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unal
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Hocam telefonu sıfırladım. Hata ayıklama ve oem kilit açmayı açtım. Zaten adb ve fastboot klasörün içinde otomatik geliyor yine de yükledim geliştirici iznide verdim. Adb devices yazınca cihazım gözüküyor. Neden olmadı anlamadım. 20 defa deneme yapıyor root bulunamadı diyip tekrar entere basarak başa sarıyorum. Yapay zeka normaldir milisaniyelerle yarışıyor tekrar dene diyip duruyor.

Muhtemelen reboot kısmında sorun var işlemin zaten eu rom kurmayacak mısın direk eu rom kur geç istersen uğraşma

cemefendi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
Redmi note 14 p
Konular
0
Herkese merhabalar. Oğluma karne hediyesi olarak redmi note 14 pro plus 5g telefon almıştım ama sanırım hint cihazıymış ve üzerindeki rom da sahteymiş. Güncelleme yapılamıyor telefona. Yapılabilecek bir şey var mı? Ben hiç anlamıyorum yani. Teşekkürler herkese

Üst Alt