Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

nobren_berkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unal
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1
Boşa beklemeyin, Xiaomi 17 serisi çok yeni olduğundan auth harici çözülmez ve auth demek = en az 1 yıl 50$ altına bl açılamayacak demek. Auth ucuzlaması da bu fiyatlara gelmesi en azından 4-5 ay sürer. Şu an fiyatlar 100-140$ arası.
Şubat güncellemesi yapılı 17 kullanıyorsanız seneye kadar bl kapalı kullanmak daha mantıklı olacaktır
Telegram kanalında 17 serileri için yeni sürümden eski sürüme döndürme BL kilidini açmanıza olarak tanır ancak 17 serisi için dosyaları kaybettim demiştiniz dosyaları nerede aramamız gerektiğini ya da yöntemi söylerseniz aramanıza yardımcı olmak isteriz üstad.

admguiseppe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adam
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
0
Telegram kanalında 17 serileri için yeni sürümden eski sürüme döndürme BL kilidini açmanıza olarak tanır ancak 17 serisi için dosyaları kaybettim demiştiniz dosyaları nerede aramamız gerektiğini ya da yöntemi söylerseniz aramanıza yardımcı olmak isteriz üstad.
Öyle bir dosya yok maalesef.

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Onun da piyasada auth kadar parası var, paylaşacak biri var mı diye merak ettim
Olay yetkili hesaplarla en eski rom çevirme ama her cihaz serisi için farklı hesap gerektiriyor. Xiaomi 18 serisinde işe yarayabilir diye özellikle paylaşmıyoruz

dynasty61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
7
Olay yetkili hesaplarla en eski rom çevirme ama her cihaz serisi için farklı hesap gerektiriyor. Xiaomi 18 serisinde işe yarayabilir diye özellikle paylaşmıyoruz
15 pro için downgradeye gerek yok diyor ama son sürümde geçerli mi acaba hocam

pratiksalata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
4
Her iki yöntemde redmi note 13 pro 5g (Çin) için olmadı aynı şekilde ncunlock ta bu konuda yardımcı olamayacaklarını belirtti

nobren_berkay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
unal
Cihazım
Xiaomi 17 Pro M
Konular
1

HyperOs 3.0.304.0 şubat güncellemesinden önceki rom'a dönüş yapan yetkili hesap tanıdığınız veya tanıdıklarınız varsa ücret mukabilinde görüşmek isterim üstad ayrıca ilgi ve alakanız için teşekkür ederim

Üst Alt