Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

dynasty61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
7
anlaşılır olsa zaten size sormam hocam global rom benim cihaz yapay zekaya attım efisp yaz diyor efips çin rom için diyor manuel yapmak isteyenler için zip koymussun kanalına yönlendirmişsin harika süper dışında bişeyler de yazacağız heralde başka bi anlatım gördüm incelemiş miydiniz dedim boş video dolu video ne bulduysam bakıyorum global cihazlar için paylaşılan bl botlarının bile yüzde 99 u virüs manuel yapılış talimatlarını başka nerede bulurum bakıyorum işte ne var ne yok
hayır şu şöyle demek yerine detaylı bilgisi olmayanlara yol göstermek yerine terslemeye alışmışlar

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Özelden yazan kişileri artık buraya atıcam yardımcı olmak isteyen gönüllü varsa olabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-27-19-24-58-836_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-27-19-24-58-836_com.android.chrome-edit.jpg
    318,2 KB · Görüntüleme: 22

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
hayır şu şöyle demek yerine detaylı bilgisi olmayanlara yol göstermek yerine terslemeye alışmışlar
Hocam özel mesaj ile aynı şeyleri onlarca kişiye tekrar tekrar anlatmak zorunda kalınıyor. Onun yerine forumda konu açın istediğinizi oradan sorun. Sizden sonra onlarca kişi de bilgilenmiş olur.

dynasty61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
7
Özelden yazan kişileri artık buraya atıcam yardımcı olmak isteyen gönüllü varsa olabilir
bu daha makul olur hocam en azından yol gösteren birisi olursa bizde 300 dolarlar ile uğraşmak zorunda kalmayız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam özel mesaj ile aynı şeyleri onlarca kişiye tekrar tekrar anlatmak zorunda kalınıyor. Onun yerine forumda konu açın istediğinizi oradan sorun. Sizden sonra onlarca kişi de bilgilenmiş olur.
Tabiki hocam kimsenin zamanını çalmak istemem fakat ileri derecede yazılımsal bilgim olmadığı için kısa birşey danışmak için pm attım konu açtım kimse cevap yazmayınca mecbur pm attım , kimse tabikide mecbur değil zaman ayırmaya.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
35
MediaTek cihazlar içinde bir yöntem var mı ? Amiral gemileri daha sıkı olmasına rağmen şakır şakır açılıyor Redmi serisine bir türlü yöntem çıkmadı.

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
MediaTek cihazlar içinde bir yöntem var mı ? Amiral gemileri daha sıkı olmasına rağmen şakır şakır açılıyor Redmi serisine bir türlü yöntem çıkmadı.
Brom mode açıkları var, zaten istenilen rom flşlanabildiği için umursanmıyor. Bootloader açıkları popüler olmadığı için yayılmıyor. Coolapk araştırarak bulabilirsiniz, Kolay gelsin

Son düzenleme:

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Çoğu cihaza yetkili hesapla sürüm düşürme dosyaları Şubat yamasında sürüm düşürerek bl açma yöntemi de çıkmış. Auth gerekmeden bl açılıyor yani tam emin olunca paylaşıcam zaten çoğu kişi yapıyor ama çoğu şey Çince olduğu için çevirmesi uğraştırıyor. Belki paylaşmam bile üşendirici derecede uzun çünkü her cihaz için farklı dosya gerekiyor
Coolapk gezin

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Çoğu cihaza yetkili hesapla sürüm düşürme dosyaları Şubat yamasında sürüm düşürerek bl açma yöntemi de çıkmış. Auth gerekmeden bl açılıyor yani tam emin olunca paylaşıcam zaten çoğu kişi yapıyor ama çoğu şey Çince olduğu için çevirmesi uğraştırıyor. Belki paylaşmam bile üşendirici derecede uzun çünkü her cihaz için farklı dosya gsrekiyor
Coolapk gezin
Bizim insanımız araştırıp öğrenmeyi sevmiyor hocam. İlla birileri yapsın ona anlatsın istiyor.

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
11
Bizim insanımız araştırıp öğrenmeyi sevmiyor hocam. İlla birileri yapsın ona anlatsın istiyor.
Öyle düşünmeyin bazı arkadaşlar birşeyler yapmak istiyor ama risk faktörü olduğu için yanlış yaparım korkusu var empati yapmak iyidir 😊

dynasty61

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
7
Öyle düşünmeyin bazı arkadaşlar birşeyler yapmak istiyor ama risk faktörü olduğu için yanlış yaparım korkusu var empati yapmak iyidir 😊
Ben denedim cihaz hard brick oldu açana kadar cigerim soldu , ufak bi yardimla belki halledebilirdim fakar iste..

Üst Alt