Araçlar Qualcomm Tüm Cihazlar için Bootloader Açma (CN CİHAZLAR DAHİL)

SybearGG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Kilidi açıp bende eu rom kurdum fakat şöyle bir sorunum var recovery kısmı çince fastboot ada ses kısma ve güç tuşları ile giremiyorum kilidi açınca da böyleydi eu rom kurunca da aynı recovery ve fastboot kısmını düzelte bilir miyiz? Fastboot adb komutu ile açılıyor sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilit açıldı arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun 😅
Neyse ki bir önceki sürümde ne olur ne olmaz diye (ocak güvenlik yaması) bırakmıştım.
EU roma geçtim ve kilidi açmak, yakın zamanda kayıt işlemi yaptıracağım için hem kolaylık hem de imei yedekleri alabilme açısından iyi oldu.
Emeği geçenlere ve paylaşım için Yiğit hocama gönülden teşekkürler 🙏🏻
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sizinde recovery çince mi ve fastboot ses kısma ve güç tuşu ile açılıyor mu aynı cihazı kullanıyorum bende eu rom kurdum söylediğim sorunlar var kontrol eder misiniz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-04-19-20-41-59-733_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2026-04-19-20-41-59-733_com.android.settings.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 16

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Kilidi açıp bende eu rom kurdum fakat şöyle bir sorunum var recovery kısmı çince fastboot ada ses kısma ve güç tuşları ile giremiyorum kilidi açınca da böyleydi eu rom kurunca da aynı recovery ve fastboot kısmını düzelte bilir miyiz? Fastboot adb komutu ile açılıyor sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinde recovery çince mi ve fastboot ses kısma ve güç tuşu ile açılıyor mu aynı cihazı kullanıyorum bende eu rom kurdum söylediğim sorunlar var kontrol eder misiniz.
Recovery açılmıyor tuşlarla bende siyah ekranda kalıyor + Çin tabanlı rom ustune kurulduğu için çince olması normal

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7

It requires you to have EDL (Electronic Data Access). So it's not very useful without auth. You can also do this by opening the device, but it's not recommended for expensive devices.

For all devices running before the February patch, you can do it with temporary root.

@cleverestech

Artık açıkla geçici root yöntemiyle tüm telefonlar için Bootloader kilidini açabilirsiniz! Github'da bir Çinli birlikte kullanabileceğiniz başka açık yayınlamış.

Şubat öncesi güvenlik yaması olan olan her cihazda artık Bootloader kilidi açılabilir ancak daha meşagetli. Ayrıca Şubat yamasından sonraki cihazlar edl auth ile de açılabilir ama tabi edl auth bedava değil. 17 serisi için CN Auth henüz yok, diğer cihazlar için fiyatları değişmekte olup var.
Jtag falan yaptıranlar gereksiz yere cihazlarını çöp etti, bu tür şeyler pahalı cihazlara yaptırmayın.
Bunun konusunu ayrı açıcam tam denemeli video olunca. Asıl olay bir partition adı değiştirmek

Son düzenleme:

byturkuaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferha
Cihazım
ZUKZ2PRO
Konular
1

It requires you to have EDL (Electronic Data Access). So it's not very useful without auth. You can also do this by opening the device, but it's not recommended for expensive devices.

For all devices running before the February patch, you can do it with temporary root.

@cleverestech

Şubat öncesi güvenlik yaması olan olan her cihazda artık Bootloader kilidi açılabilir ancak daha meşagetli. Ayrıca Şubat yamasından sonraki cihazlar edl auth ile de açılabilir ama tabi edl auth bedava değil. 17 serisi için CN Auth henüz yok, diğer cihazlar için fiyatları değişmekte olup var.
Jtag falan yaptıranlar gereksiz yere cihazlarını çöp etti, bu tür şeyler pahalı cihazlara yaptırmayın.
Bunun konusunu ayrı açıcam tam denemeli video olunca. Asıl olay bir partition adı değiştirmek
hocam cihaız satmayı düşünüyordum ancak tam anlamadım. yani şubat güvenlik yaması olanlar artık açılabilecek mi

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
hocam cihaız satmayı düşünüyordum ancak tam anlamadım. yani şubat güvenlik yaması olanlar artık açılabilecek mi
17 serisi edl çıkana kadar hayır ve 5-6 ay sonra fiyatları düzgün olur. Bu sebeple beklemeyecekseniz satın

Son düzenleme:

cfuwa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cfuwa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda sanırım parmak izini mi hesabını vs kaldırın demişler bu video paylaşımı incelediniz mi hocam

tryigit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 17 Ultra
Konular
7
Boş video. Ayrıca bana d.m göndermeyin sadece size değil buradaki herkese söylüyorum d.m cevaplamıyorum. Mantıklı görürsem forumda mesajlarınuzı cevaplarım ama özelden yazıp size özel yardımda bulunmamı beklemeyin, herkesin zamanı var.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
22
kesinlikle katılıyorum hocam dm den mesaj bende cevap vermiyorum konular açık ve net zaten bana bile bi sürü yazan oluyor
Boş video. Ayrıca bana d.m göndermeyin sadece size değil buradaki herkese söylüyorum d.m cevaplamıyorum. Mantıklı görürsem forumda mesajlarınuzı cevaplarım ama özelden yazıp size özel yardımda bulunmamı beklemeyin, herkesin zamanı var.

cfuwa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cfuwa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
anlaşılır olsa zaten size sormam hocam global rom benim cihaz yapay zekaya attım efisp yaz diyor efips çin rom için diyor manuel yapmak isteyenler için zip koymussun kanalına yönlendirmişsin harika süper dışında bişeyler de yazacağız heralde başka bi anlatım gördüm incelemiş miydiniz dedim boş video dolu video ne bulduysam bakıyorum global cihazlar için paylaşılan bl botlarının bile yüzde 99 u virüs manuel yapılış talimatlarını başka nerede bulurum bakıyorum işte ne var ne yok

Üst Alt