- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Meslek
- Turizm
- Konular
- 16
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arapları Dünya tarihinden silecek bir babayiğit devlet çıkmadı.İnsallah ölmeden görürüz Adamların jargonu hainlek dolandırıcılık üzerine kurulu.Birde Arapça konuşmaları yokmu girtlaktan ballandıra ballandiraPubg den soğumamın nedeni bu toxic tayfadır. Hele araplar, komple bunların regionu yasaklamak lazım. Sinir hastası olmak istemiyorsanız pubg yi silin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hile ipsiz sapsız adamların isi.Bakkala ekmek almaya üşenen adam hile yapar Adam 12 yaşında ettiği küfürler bir duysanız şaşıp kalırsınız.Allah anne babalarına sabir versin iyiki bu nesilde dogmadim.Bu veletlerle ugrasilmazBen genelde bol bol loot topladığımda team kill yapıp alıyorlar lootu sonrada noldu la ehuehe diye gülüp geçiyorlar belli yaşı 12-13 felan birşey demiyorum sabırlı yapım vardır ancak gerçekten kabak tadı verdi bu tür şeyler adam gibi loot isteyene zaten atıyorum birşeyler oyunlar takım olunca zevkli oluyor, heleki pubg gibi heyecanı yoğun bir oyunda hile kullanmanın mantığını anlayabilmiş değilim hani hile zaten kullanılmamalı bunu savunmuyorum ancak bu oyunda da yani bilemedim.