- Adım
- Eray
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 0
DostumDostlar merhaba, her yerde arayıp da sonunda bulduğum pubg mobile sabit 60 fps alma taktiğini sizinle paylaşmak istedim çünkü kendim de ararken zor buldum yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Öncelikle Google Play Store'dan HEX Editor adlı uygulamayı indiriyoruz.
Daha sonra uygulamayı açıp open file diyoruz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha sonra açılan kısımdan external kısmına giriyoruz.
Sonra ise verdiğim dosya dizinine gidiyoruz.
Android>Data>com.tencent.ig>Files>UE4GAME>ShadowTrackerExtra>ShadowTrackerExtra>Saved>SaveGames>Active.sav
Active.sav dosyasına ulaştık, üstüne basıyoruz ve şu şekilde bir yer geliyor karşımıza.
Evet çok karışık fakat paniğe gerek yok
Üst tarafta bulunan arama tuşuna basıyoruz.
Böyle bir arama ekranı gelecek.
Buradan en üstteki yere büyük harflerle FPS yazıyoruz alt kısmı ise üstüne basıp String olarak ayarlıyoruz ve Find tuşuna basıyoruz.
Evet işin can alıcı noktası burası şimdi gördüğünüz gibi 46,50,53 gibi değerleri mavi ile işaretledi bizim işimize yarayacak değer ise 53'ün hizasında bulunan 07 değeridir. Bu değer sizde 04,05,06 olabilir çünkü bu sizin FPS değerinizdir. Bunu 07 olarak değiştireceğiz 07 sabit 60 FPS almamızı sağlayacaktır. (Değeri bulamazsanız en sağdaki sütünlarda latin harfleri ile kelimeler var play kelimesinin üst satırına bakın.)
Gelelim değeri değiştirmeye.
Değerimizin üstüne bir kere tıklayıp mavi yapıyoruz ve sol en altta bulunan kalem (düzenleme) tuşuna basıp değeri düzenleme bölümüne geçiyoruz.
Dediğim gibi değeri 07 olarak ayarlayacağız.
Value kısmına 07 yazdıktan sonra bi alt satırında ki string yazan kısmı HEX Fragment olarak değiştiriyoruz. (Eğer değiştirmezsek olmaz bu yüzden önemli.)
Tüm ayarları verdiğim ss'lere göre yaptıktan sonra set value tuşuna basıyoruz.
Açılan pencereden onaylıyoruz.
Daha sonra hemen çıkmayın.
Evet son işlemimiz yaptığımız değişiklikleri kaydetmek, sağ en üstteki kayıt simgesine basıyoruz ve onaylıyoruz.
Ve işlem bu kadar, bu yaptıklarımızdan sonra oyundaki hiçbir grafik ayarını ellemiyoruz yoksa resetleniyor ayarlar. Zaten bu ayarları yapmamızın nedeni gfx tool veya config yüklediğiniz zaman ayarların her oyuna girişimizde sıfırlanması. Bu işlemleri doğru bir şekilde yaparsanız ve oyundaki hiçbir grafik ayarına dokunmazsanız her zaman sabit 60 FPS alırsınız.
Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden kolay gelsin
Önemli not: Burada yapacağınız işlemler tamamen sizin sorumluluğunuz altındadır, olası bir ban yeme durumunda ne ben ne de MIUI Türkiye Forumu sorumlu değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum eline sağlık 1 yıl sonra uyguladım ve 45 ile 60fps sabit farkını gosterdin sağol