Yardım pubg 60 fps kasma sorunu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Bende mi 8 var 30dk sonra batarya sıcaklığı 41 civarı oluyor pil kısmından bakıp sizin cihazın ısısını söylermisiniz
evet dogru soyluyorsunuz bende 60 fps akici oynuyorum 40-41 derece gosteriyor cpu-z uygulamasinda.bende sasiriyorum millet bende isinmiyor degince

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
evet dogru soyluyorsunuz bende 60 fps akici oynuyorum 40-41 derece gosteriyor cpu-z uygulamasinda.bende sasiriyorum millet bende isinmiyor degince
Hocam cihazin durumuna göre oyun oynarken 40-50 derece arasi civari geziniyor sıcaklık. İnternette bi çok video var. Tabi adamlar resmen cihaza hardcore yapiyor o videolarda da. Isınmıyor demek ciddi anlamda yanlış olur. Bu cihaz ısınıyor. Çok açık belli ama kasma yapmiyor bu da bir gercek.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Hocam cihazin durumuna göre oyun oynarken 40-50 derece arasi civari geziniyor sıcaklık. İnternette bi çok video var. Tabi adamlar resmen cihaza hardcore yapiyor o videolarda da. Isınmıyor demek ciddi anlamda yanlış olur. Bu cihaz ısınıyor. Çok açık belli ama kasma yapmiyor bu da bir gercek.

hocam kasma adam gorudugunde ve ya kalabalik yerlerde kasiyor.yani tek bende degil baska android cihazi olan arkadaslarda diyor ki aha kasdi adam var diye.buda kotu yani kasmasa iyi olur yabi fps 49-50 iniyor

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
hocam kasma adam gorudugunde ve ya kalabalik yerlerde kasiyor.yani tek bende degil baska android cihazi olan arkadaslarda diyor ki aha kasdi adam var diye.buda kotu yani kasmasa iyi olur yabi fps 49-50 iniyor
Hocam o kadarı neredeyse tüm cihazlarda mevcut ios veya android farketmiyor ne olursa olsun. Online oyun en nihayetinde.

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
Hocam o kadarı neredeyse tüm cihazlarda mevcut ios veya android farketmiyor ne olursa olsun. Online oyun en nihayetinde.

abi ios da yokki benim ios cihazim var onda bir tık bile kasmiyordu bu note 8 pro gectim rezalet bir kasma oluyor iphone un yaninda

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
abi ios da yokki benim ios cihazim var onda bir tık bile kasmiyordu bu note 8 pro gectim rezalet bir kasma oluyor iphone un yaninda
O zaman geri dönün hocam ne dememi bekliyorsunuz tercih sizin.

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
O zaman geri dönün hocam ne dememi bekliyorsunuz tercih sizin.

sizden bir sey beklediyimi kim soyledi hocam? androidde neden kasiyor diye acmisim konuyu

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
sizden bir sey beklediyimi kim soyledi hocam? androidde neden kasiyor diye acmisim konuyu
İosda yok mu diyorsunuz şimdi siz. Peki benim arkadaşımda iphone x var neden kasıyor. Hatta 7 plus olan arkadasimda tamamen donuyor oyun ????

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi
Farklı internette aynı sorunu yaşıyormusunuz?

Oyla:
Üst Alt