Yardım pubg 60 fps kasma sorunu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi

Mrsskomann35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi9T PRO
Konular
22
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi
Rn8 pro kullanıcısıyım miui 11 e geçtikten sonra dediğin gibi kasmalar fazlalaştı. akıcı aşırı oynuyorum o yüzden biraz araştırmalarım sonucu, MIUI v10 | V10.4.2.0_PGGIDXM endonezya romu kurdum ve kasmalar gözle görülür derecede azaldı. adam olduğunda tabi ki kasıyor fakat senin oyun oynamana engel değil. bu apple ya da android ayrımı yapılacak bir konu değil. Oyunu server üzerinden online oynandığı için oyunda taabiri ' adam yaklaşınca kasmalar' bu yüzden kaynaklanıyor serverda milyonlarca kullanıcı var. fastboot ile endonezya miui 10 kurabilirsin forumda mevcuttur. umarım yardımcı olur. iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt