Yardım pubg 60 fps kasma sorunu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Kasmıyor deseniz anlarım ama 4 saat sonu hiç ısınmıyor demeniz salladığınız tescili olmuş.
İthamınız hiç hoş değil hocam. Keşke elimde lazer termometre olsaydı da bunu size kanıtlayabilseydim. İnanıp inanmamak size kalmış. Isınmama diye tabir ettiğim olay cihazın elimi ısıtacak kadar ısınmamasıydı. Yoksa ben size 1 C° bile ısınmadı demedim ki. Elbette 2-3 C° ısınmıştır sonuçta full ayarlarda oynadım. Ama bu telefonun dışına bile yansımadı.

Oyla:

anildinc1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
anil
Cihazım
Mi 9T Pro Redmi
Meslek
Teknisyen
Konular
8
1900 luk telefondanda bir şey beklememek lazım uzaya çıkmıyoruz ısınıyor ama islemci de belli performans da hem işime yarıyor ellerimi ısıtıyor soba gibi

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
İthamınız hiç hoş değil hocam. Keşke elimde lazer termometre olsaydı da bunu size kanıtlayabilseydim. İnanıp inanmamak size kalmış. Isınmama diye tabir ettiğim olay cihazın elimi ısıtacak kadar ısınmamasıydı. Yoksa ben size 1 C° bile ısınmadı demedim ki. Elbette 2-3 C° ısınmıştır sonuçta full ayarlarda oynadım. Ama bu telefonun dışına bile yansımadı.
hocam anlattiginizin, "fiziksel" olarak tek bir imkanı var , o da telefonun ışığını %20-25 civarı açık olarak oynamissinizdir . yanlış anlama kardeşimsin , ama full ayarlarda ve telefonun ışığı %50 ve üzeri ise o telefon 4 saatte 3 derece ısınmaz. sana yalancı demiyorum sakın yanlış anlama beni ama sanırım atladigin bir nokta var , ya da telefon ısınıyor ama sen farketmiyorsun

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
hocam anlattiginizin, "fiziksel" olarak tek bir imkanı var , o da telefonun ışığını %20-25 civarı açık olarak oynamissinizdir . yanlış anlama kardeşimsin , ama full ayarlarda ve telefonun ışığı %50 ve üzeri ise o telefon 4 saatte 3 derece ısınmaz. sana yalancı demiyorum sakın yanlış anlama beni ama sanırım atladigin bir nokta var , ya da telefon ısınıyor ama sen farketmiyorsun
Hocam bikac derece tabiki de olmaz. Hepimizin teknik olarak ölçme şansı yok. Ama mevsim düşünülürse hissedilmemis olabilir. Ben de geçen gün uc saat civarında bir film seyrettim ip tv üzerinden cihaz neredeyse hiç isinmadi uc saat için %15 sarj gitti. Bence cihaz iyi ama hiç ısınmıyor dersek de doğru olmaz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Zaten mevsimden dolayı hissedilmediğini belirttim. Yazın bu koşullarda belki de cayır cayır yanacak cihaz onu bilemem. Ama bu soğuk günlerde telefon normal dururken bile buz gibi oluyor. O yüzden en azından ben önce 2 saat pubg mobile sonra 40-45dk ara verip 2 saat de cod mobile oynadım ve elimle hissedilecek aşırı bir artış olmadı. İsteyen inanır isteyen inanmaz bana inanın diye çırpınacak değilim. Benim cihazımda bu şekilde. Sizlerin cihazında farklı farklı durumlar söz konusu olabilir. İyi forumlar.

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
ya arkadaslar pubg akici asirida oynuyorum 60 fps tabiiki isinir cihaz.isinmayan cihazmi var bu ayarlarda? ister iphone ister samsung xiaomi fark etmez ayarlardan asli birsey isinma.benim sorum fps dusmesi her cihazdami oluyor sorusuydu yani adam gorunce.. ama cihazim hic isinmiyor diyenler ekran isigi 20-30 ayarlarida orta ve ya en dusukde oynayanlar sanirim yoksa en guclu islemci bile isinir en yuksek ayarlarda

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam ithamdan hoşlanmamış olabilirsiniz ama asla ve asla herhangi bir cihazın 4 saatt kullanımdan 2-3 derece ile yetinip articağına inanmıyorum. Sizin telefonunuz artmamıştır sonsuz saygım var ama ben hiçbir cihazda 2-3 derece ile yetineceğini düşünmüyorum 60 FPS de

Oyla:

LeanBack

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
2-3 gündür Pubg oynuyorum telefonla, Mtk olduğu için ısınmasını ama akıcı çalışmasını beklerken galiba hayatımda gördüğüm en serin çalışan telefonla karşılaştım. Lg G6'da oynuyor arkadaş, o yanıyorken bu hafif ılınıyor sadece üstelik ayarlar yüksekte. Sıvı soğutmamıdır nedir, oyun performansı hem çok akıcı hemde ısınma çok az. Hatta ben böyle serin çalışan qualcomm telefon görmedim, meizu 16th'da çok ısınıyor pobg'de, 845 işlemci var.

Oyla:

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Mediatek işlemci diye bir şey yok o sadece marka modeli değil öyle bakarsan snapdragonun bütün işlemleri 60 fpsdemi oynatıyor? Telefondan dolayı telefonunuz orta-üst seviye arası bir telefon bunun olması gayet normal.

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
2-3 gündür Pubg oynuyorum telefonla, Mtk olduğu için ısınmasını ama akıcı çalışmasını beklerken galiba hayatımda gördüğüm en serin çalışan telefonla karşılaştım. Lg G6'da oynuyor arkadaş, o yanıyorken bu hafif ılınıyor sadece üstelik ayarlar yüksekte. Sıvı soğutmamıdır nedir, oyun performansı hem çok akıcı hemde ısınma çok az. Hatta ben böyle serin çalışan qualcomm telefon görmedim, meizu 16th'da çok ısınıyor pobg'de, 845 işlemci var.
Bende mi 8 var 30dk sonra batarya sıcaklığı 41 civarı oluyor pil kısmından bakıp sizin cihazın ısısını söylermisiniz

Oyla:
Üst Alt