Yardım pubg 60 fps kasma sorunu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
selam arkadaslar redmi note 8 pro 6/64 miui 11 indonesia rom kurulu cihazimda Pubg mobile fps soeunu yasiyorum.60 fps aliyorum ama adam felan olunca mesela kalabalik yere atlarsam ve ya dusman uzaktan geliyorsa resmen fps 40-50 e dusuyor kasiyor neden bu sorun ? farkli romlar denedim sorun duzelmedi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hemen mediatek işlemci... Yazdık diye tufana tutuyorsunuz arkadaş . Biz de önceden hata yaptık mediatek işlemcili telefon kullandık.Biz de deneyimlerimiz olduğu için yazıyoruz. Mediatek işlemcili telefolarda işlemciden dolayı telefonları kapalı %20 şarjdan sonra açın bı nebze daha iyidir .Pil ve performansı arttırır.

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
ama baska android olan arkadaslar var onlardada kasma var.benim sorum su adam dusman karsiniza geldiginde kasma yani fps dusmesi oluyormu? hele hele nova georgopol bootcamp gibi yerlerde sizdede fps dusmesi oluyormu? fark etmez mediatek snapdragon

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Cihazı aldığımdan beri yaşadığım tek sıkıntı twrp ve root atmaktaki sıkıntı oldu. onun dışında hiç bir sorun yaşamadım açıkcası. Nerdeyse tüm oyunlarda aynı akıcılığı alıyorum. Hiç bir donma yada takılma yaşamadım. Çok zorlanacağını düşündüğüm oyunlarda bile, hiç zorlanmadan oynuyorum. Evet ısınıyor, ancak ısındığı zamanlarda bile bir takılma olmuyor. İlk kez mediatek işlemcili bir cihaz kullanıyorum, performans ve batarya tüketimi açısından gerçekten çok başarılı.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
mi 9t pro , iPhone xs Max, oneplus 7 olmak üzere 3 cihazdan devamlı pubg atıyoruz ...

oyunun belli bir süresinden sonra işlemciler isindigi için , 3 telefonda da adam gördüğümüzde ya da savaşın icinde , saliselik te olsa FPS düşmesi yaşıyoruz ...

kısacası

note 8 pro ile "sıfır sıkıntı" , "kaymak gibi" diyenler yalan söylüyor dostum ...

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
mi 9t pro , iPhone xs Max, oneplus 7 olmak üzere 3 cihazdan devamlı pubg atıyoruz ...

oyunun belli bir süresinden sonra işlemciler isindigi için , 3 telefonda da adam gördüğümüzde ya da savaşın icinde , saliselik te olsa FPS düşmesi yaşıyoruz ...

kısacası

note 8 pro ile "sıfır sıkıntı" , "kaymak gibi" diyenler yalan söylüyor dostum ...
Aynen hocam katılıyorum size. Çünkü bütün cihazlarda anlık fps düşüşleri ve minik kasmalar oluyor. Sonuçta bu cihazlar oyun konsolu değil el insaf arkadaşlar.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
normalde oyun oynamıyordum ama sırf şu ısınıyor, kasıyor muhabbeti döndüğü için bir test edeyim dedim cod ve pubg mobile indirdim. ikisini de ikişer saat oynadım ne ısındı ne kastı. grafik ayarlarını oyun kendi belirlemişti en yükseğe almak için ayarlara girdim zaten en yüksekteymiş :D yazın belki sıcaklık artışı daha fazla olur o zaman elimle hissederim ama 4 saatlik oyun sonunda hiç bir yerde ısınma söz konusu değildi.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
normalde oyun oynamıyordum ama sırf şu ısınıyor, kasıyor muhabbeti döndüğü için bir test edeyim dedim cod ve pubg mobile indirdim. ikisini de ikişer saat oynadım ne ısındı ne kastı. grafik ayarlarını oyun kendi belirlemişti en yükseğe almak için ayarlara girdim zaten en yüksekteymiş :D yazın belki sıcaklık artışı daha fazla olur o zaman elimle hissederim ama 4 saatlik oyun sonunda hiç bir yerde ısınma söz konusu değildi.
Öncelikle kimse yanlış anlamasın genel konuşuyorum konu ile ilgili. Elbetteki cihaz mükemmel değil. En nihayetinde fiyat performans cihazı. Bazı arkadaşlar biraz olayı abartıyorlar gibi. Yok fps düşüyor, vay efendim benim ekran sürem neden düşük, vay kasıyor gibi gibi. düşük ekran süresi dediği de 9,5 saat. :) Fazla pirpirikli olmamak lazım. Arkadaşlar bulunduğunuz coğrafyaya göre çekim gücü düşükse şebeke problemlerinden dolayı batarya az gider. cihaza kurmuş olduğunuz programlar belki arka planda çok fazla işlem yapıyor. bir çoğumuz ben dahil bilemiyoruz ki program belki cihazı yoruyor veya şarjını sömürüyor. Cihaz alınıyor rootlar yapılıyor, imeiler çakılıyor, twrpler yükleniyor, bootloaderlar açılıyor. Bu sebeple eleştirirken bunları ve en önemlisi verdiğimiz parayı düşünerek insaflı eleştirelim.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Kasmıyor deseniz anlarım ama 4 saat sonu hiç ısınmıyor demeniz salladığınız tescili olmuş.

Oyla:
Üst Alt