- Adım
- Mesut
- Cihazım
- Xiaomi mi5s
- Meslek
- Fizyoterapist
- Konular
- 15
Düşünceniz çok güzel. Benim sözlerimden sonra bu şekilde bir hamle gelmesi ise oldukça manidar.Düşüncenize ve fikirlerinize saygı duyuyorum hocam ve kesinlikle muhtaç kimselere elimizden geldiğince yardımcı olmanın hepimizin temel görevlerinden biri olduğuna katılıyorum. Ancak maalesef ki pek çoğumuzun bütçesinin birden fazla desteği aynı sunmaya izin vermediğinin de farkındayım.
Sizin güzel düşüncenizden yola çıkarak; bizlerin de elimizi taşın altına sokmamız ve hem bizim gibi bir gönüllü oluşuma hem de gerçekten ihtiyacı olan kurumlara yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımıza bir kolaylık sağlamamız gerekli.
Bu nedenle bugünden itibaren yıl sonuna kadar Lösev'e en az 50 TL tutarında bağış yapılması ve bağış yapıldığına dair belgenin bizlere ulaştırılması halinde bağış yapan üyemize bağış yapılan tutar kadar premium üyelik hediye edeceğimizi açıklamak istiyorum ve ilk bağışı sizden bekliyorum.
Umuyorum ilk adımını sizin attığınız bu harekete katılım son derece fazla olur ve gerçekten hayırlı bir işe imza atmış olursunuz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Muhteşemsiniz hocam. Tüm çocuklarımız adına çok teşekkürlerİlk bağış benden olsun. Karşılığında premium üyelik falan istemiyorum. cantara hocam sizin vesilenizle bu minik yavrularımızı hatırladık. Allah sizden razı olsun.
Haklısınız hocam alt limit tutarını mesajımdan kaldırıyorum. 8 Kasım Lösev'in kuruluş tarihi ve 23. yılına giriyor. Hem kuruluşunu kutlamak hem de daha fazla arkadaşımıza erişebilmek için yarın yeni bir konu açarak duyuruyu yapalımDüşünceniz çok güzel. Benim sözlerimden sonra bu şekilde bir hamle gelmesi ise oldukça manidar.Bu bağışla ilgili ayrıca konu açılırsa daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Fakat bu konuda benim önerim bağış miktarı zorunlu olmaması gerekli. Adı üstünde bağış. Gönülden verilen bağış olarak geçer. Ben şu an için 20 TL bağışlıyorum. Karşılığında premium üyelik istemiyorum. Premium üyelik isteyen bir arkadaşa hakkımı devretmek istiyorum.
Düşünceniz çok güzel. Benim sözlerimden sonra bu şekilde bir hamle gelmesi ise oldukça manidar.Bu bağışla ilgili ayrıca konu açılırsa daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Fakat bu konuda benim önerim bağış miktarı zorunlu olmaması gerekli. Adı üstünde bağış. Gönülden verilen bağış olarak geçer. Herkes karınca kararınca elinden geleni yapacaktır. Ben şu an için 20 TL bağışlıyorum. Karşılığında premium üyelik istemiyorum. Mümkünse Premium üyelik isteyen bir arkadaşa hakkımı devretmek istiyorum.
İlk bağış benden olsun. Karşılığında premium üyelik falan istemiyorum. cantara hocam sizin vesilenizle bu minik yavrularımızı hatırladık. Allah sizden razı olsun.
Simdi 50+20=70 tl yapıyor ben alim bunları pr olayım bariDüşünceniz çok güzel. Benim sözlerimden sonra bu şekilde bir hamle gelmesi ise oldukça manidar.Bu bağışla ilgili ayrıca konu açılırsa daha çok ilgi göreceğini düşünüyorum. Fakat bu konuda benim önerim bağış miktarı zorunlu olmaması gerekli. Adı üstünde bağış. Gönülden verilen bağış olarak geçer. Herkes karınca kararınca elinden geleni yapacaktır. Ben şu an için 20 TL bağışlıyorum. Karşılığında premium üyelik istemiyorum. Mümkünse Premium üyelik isteyen bir arkadaşa hakkımı devretmek istiyorum.
Talebiniz üzerine premium üyeliğiniz iptal edilmiştir.Premium üyeliğimin iptal edilmesini talep ediyorum.