Merhaba benim OnePlus 7t pro cihazım var biri f2 pro ile takas yapmak istedi 128 GB olan model yurt dışı.
Üste 1000 lira verecek sizce değer mi yani yorumları okudum çok sıkıntılı bir cihaz galiba .
Bu telefonumda oyun kamera vs herşey mükemmel çünkü.
üstüne 1000 lira alarak kafa kafaya bir takas yapmış gibi olursunuz bence, ama fenada sayılmaz. Oneplus sistem olarak çok daha stabil ve kalitelidir, ayrıca RAM ve Hafıza olarakta daha üstün bir cihaz. Ayrıca bana göre daha karizmatik görünen bir cihaz. Bazı durumlarda oldukça önemli olan OIS özellkiğine de sahip.
F2 pro donanım, oyun performansı ve kamera çözünürlüğü (Ana kamera), batarya kapasitesi, toza karşı sertifikası, aşırı parlak ekranı, bence gereksiz olsada 5G özelliği gibi noktalarda daha üstün.
Yorumları dikkatlice süzerseniz tek önemli ve genel sorun bazı aramalarda geçici olarak ses kesilmesi. Onun haricindeki sorunlar kişisel sorunlar yada özel rom sürümlerinden kaynaklanan sorunlar. Eşim bu cihazı bir kaç aydır aktif olarak kullanıyor ve tek sorun bazen aramalarda sesin bir kaç saniyeliğine kesilmesi. Bu sorun güncellemeyle çözülür mü bilmiyorum ama bu sorun tam olarak genel bir şey değil galiba çünkü aşırı bir sorun rapor eden kitle göremedim.
Sonuç olarak paraya ihtiyacınız yoksa ve cihazınızdanda bir sıkıntı çekmiyorsanız bence takas işine hiç bulaşmaya gerek yok. Ağrısız başınızı ağrıtmayın. Ancak durum böyle değilse bence takas etmekte de bir kâr/zarar durumu yok.
Cihazında bir sıkıntı yoksa, bence degistirmemelisin. Bir değişiklik olsun, sıkıldım cihazdan diyorsan, performans olarak birbirlerine çok yakın cihazlar. Kamera olarak 7t pro çok daha iyidir. Donanım olarak poco f2 pro bir tık daha iyi ama bu açığı da oneplus aşırı stabil ve hızlı olan arayüzü ile kapatıyor. Kısaca pişman olurmusun, kamera için evet geri kalan hiç bir şey için pişman olmazsın. Bana soracak olursan 7t pro kalmalisin. Tercih ve karar senin
Çözünürlük,Sensör büyüklüğü, 8K, Makro mod gibi özelliklerle F2 Pro öne çıkıyor ana kamerada. Ancak Oneplus cihazında da video kayıtlarında oldukça avantaj sağlayan OIS özelliği mevcut ama buna karşın çözünürlük ve sensör boyutu daha küçük. Daha büyük sensör az ışık olan sahnelerde avantaj sağlar.
Diğer kameralarıda hesaba katarsak tüm sensörleri Sony olan Oneplus daha premium ve güven veren bir kamera kurulumuna sahip.