- Adım
- aaa
- Cihazım
- poco f2 pro
- Konular
- 0
Tesadüfen gördüm ve araştırıp satın aldım. Çok memnunum.
her türlü sorunu yaşadım global rom da size eu rom öneririm, bu bahsettiğiniz sorunlardan kurtulabilirsiniz.Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet güzel Bir cihaz yanlız güncellemeleri çok geç geliyor Eski cihazım olan poco F1 deki bazı şeyler Yok bu cihazda mesela uygulama kasası onun yerine Google discover var gereksiz bir şey bazı sorunları var tabi yok değil ( game turbo düzgün çalışmıyor game turbonun baya sorunu var herhangi bir düzeltme de gelmiyor şimdi android 11 geldi ama o bile sorunlu pil optimizasyonu gerçekten çok iyi ancak yazılım berbat durumda ekranı kitledikten sonra bazen ekranı tekrar açtığımda ana ekran Bom boş gözüküyor tam ekran modunda alt kısma bir çizgi koymuşlar oyunlarda yarım ekran sıkıntısı çıkarıyor onu kaldırınca ara ara poco launcher hatası veriyor versiyonu geri düşürmek te istemiyorum çok uğraştırıcı yanı kısaca özetlemek gerekirse güncellemeler sizin için sorun değilse kesinlikle tavsiye ederim çok güzel telefon oyun oynamama rağmen 1.5 gün pil dayanıyor ...
her türlü sorunu yaşadım global rom da size eu rom öneririm, bu bahsettiğiniz sorunlardan kurtulabilirsiniz.
X.eu mu yoksa normal eu mu
Yani güzel olabilir ama benim bildiğim bu roomlarda güncelleme ota ile gelmiyor yanlış biliyorsam beni aydınlatın lütfen ...
EvetArkadaşlar merhaba
F2 pro kilit açmak için zamanım dolmustu dün
Açmaya kalktım ama tekrar 7 gün süre verdi
Bu neden kaynaklanıyor?
İşlemi V2 ile yaptım. Geçen hafta 11 güncellemesini yapmıştım bundan olabilir mi?
bende 8/256 olan versiyon var ilk aldığımda global romda aramada ses kesilme sorunu vardı global versiyona güncelleme geldiyse çözülmüştür muhtemelen ben oneos rom'a geçmiştim sonra sıkıldım eu stabil kurdum öyle bir sorun bu 2 romda yaşamadımArkadaşlar arama sırasında ses kesilmesi ve ghost touch (ekranın kendi kendiliğinden basması) sorunu olan var mı? Ben de Poco F2 Pro almayı düşünüyorum yurtdışı da, böyle sorunlar ileride olur mu sizce?
kilit için süre aldıktan sonra güncelleme yapmayın hatta mümkünse sistem uygulamalarını bile güncellemeyin sim kart çıkar tak yapmayın birdaha uzamaz süreniz.Arkadaşlar merhaba
F2 pro kilit açmak için zamanım dolmustu dün
Açmaya kalktım ama tekrar 7 gün süre verdi
Bu neden kaynaklanıyor?
İşlemi V2 ile yaptım. Geçen hafta 11 güncellemesini yapmıştım bundan olabilir mi?
kamera 30 x yakınlastırma yapmıyoor mu 10x mi son ?bende 8/256 olan versiyon var ilk aldığımda global romda aramada ses kesilme sorunu vardı global versiyona güncelleme geldiyse çözülmüştür muhtemelen ben oneos rom'a geçmiştim sonra sıkıldım eu stabil kurdum öyle bir sorun bu 2 romda yaşamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kilit için süre aldıktan sonra güncelleme yapmayın hatta mümkünse sistem uygulamalarını bile güncellemeyin sim kart çıkar tak yapmayın birdaha uzamaz süreniz.