SOHBET TADINDA UZUN KULLANIM TESTİ
Selam arkadaşlar ben cihazı (6/128) yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum.. Beğenmediğim tek yanı olmadı.. Donanım bileşenleri harika olmuş hız performans kalite batarya tam tadında... Şu da yarım kalmış diyebileceğim tek nokta yok.. sadece yazılım konusunda iyileştirme yapılabilir.. Biri görüntülü arayınca cebinizde ön kameranın açılması gıcık oluyor... Son olarak benim için sorun olmasa da bazıları için ağırlık sorun olabilir...
Uzun süre kullanımlarda baya baya kolunuz yoruluyor ....
Hız&Performans: Altınızda 1500 beygir bir bugatti varmış hissediyorsunuz
Ekran: Aşık olacaksınız.. güneş ışığında öyle açılıyorki parlaklık korkuyorum ledleri patlayacak diye 1200 nite çıkıyor seviye...
Batarya: Full mobil veri kullanımında 6 saati geçen ekran süresi alıyorum (1 saate yakın clash of clans) ve 2 güne yakın gidiyor sarjı...
Kamera: Fotoğraf kalitesi kesinlikle üzmez... video kalitesi bariz iyi... mikrofon performansı fevkalede..
Ses : Kulaklık ses çıkışı iphone kalitesi ve tadında gelelim hoparlöre dehşetül vahşet... yıkıyor odayı kimin yanında açsam yalvarıyor sesi kıs diye
Malzeme&Kalite: Kasa kalitesi çok iyi tok hissiyat veriyor kılıfsız çok yakışıklı duruyor...
Şarj: 33 watt adaptör 1 saat 10 dakikada tam şarj yapıyor çok iyi bana göre
Pop-up kamera: Çok hızlı kaliteli ve yıllarca kullansan bozulmaz hissiyatı veriyor insana...
Isınma: 38 Derece güneşin altında Pugb de oynasanız ısınmıyor cihaz adamlar yapmış diyorsunuz....
Ekran Parmak Sensörü : Hızlı ve stabil çalısıyor sıkıntı yaşamadım... Yüz tanıma da keza öyle sorunsuz çalısıyor...
Benden bu kadar umarım yardımı olur alacak kişilere...