Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

[C_a_N_e_R]

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
3
Uzaktan bağlantı ile olmuyor mu şu an?

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
Arkadaslar merhaba. Mi 10 8/128 ve poco f2 pro 6/128 arasinda kaldim. Tavsiyeniz hangisi olur?

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
birbirine çok yakın cihazlar fakat mi 10 bir tık daha iyi bütce sorunu yoksa mi 10 alın.
Bütçe sıkıntısı yok aslında cunku yurtdisindayim ve aralarinda 80 dolar fark var. Mi 10 tek dusunduren tarafi tek sim kart olmasi.

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Bütçe sıkıntısı yok aslında cunku yurtdisindayim ve aralarinda 80 dolar fark var. Mi 10 tek dusunduren tarafi tek sim kart olmasi.
madem yurtdışındasınız bende size şöyle bir öneri yapayım

Oneplus 8 pro
asus rog phone 3
Huawei p40 pro

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
madem yurtdışındasınız bende size şöyle bir öneri yapayım

Oneplus 8 pro
asus rog phone 3
Huawei p40 pro
Onlar burada da pahali:)))) sadece xiaomiler uygun fiyatta. Xiaomiye alistik bu arada. Sadece merak ettigim internette sim tray ile eu rom ile cift sime cevirdikleri yazıyor. Acaba gerceklik payi varmi?

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Onlar burada da pahali:)))) sadece xiaomiler uygun fiyatta. Xiaomiye alistik bu arada. Sadece merak ettigim internette sim tray ile eu rom ile cift sime cevirdikleri yazıyor. Acaba gerceklik payi varmi?
o zaman dediğiniz mantıklı duruyor. Forumda arkadaşlar çift sim ile kullanabiliyormış.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103

Mi 10 cihazlar çift sim diye biliyorum hocam, sadece simkart taktığınız yuvayı deştirmeniz ve birde Eu rom kurmanız yetiyormuş. Aliexpress de satılıyor sim yuvaları.

Poco F2 Pro da aklı çok karıştıracak bir cihaz gerçekten tüm işeye yarar özellikler bir cihazda toplanmış gibi, galiba tek eksik oıs özelliği.

Pahalılık konusuna katılıyorum sizin gibi, kolay kolay kimse gidip 800-1000 doları yada euro yu bir telefona vermez. Yurt dışında dahi yaşasan 1000 dolarlık bir telefon kullanmak çok büyük bir lüks.

McOpposite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
musab
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Konular
6
Mi 10 cihazlar çift sim diye biliyorum hocam, sadece simkart taktığınız yuvayı deştirmeniz ve birde Eu rom kurmanız yetiyormuş. Aliexpress de satılıyor sim yuvaları.

Poco F2 Pro da aklı çok karıştıracak bir cihaz gerçekten tüm işeye yarar özellikler bir cihazda toplanmış gibi, galiba tek eksik oıs özelliği.

Pahalılık konusuna katılıyorum sizin gibi, kolay kolay kimse gidip 800-1000 doları yada euro yu bir telefona vermez. Yurt dışında dahi yaşasan 1000 dolarlık bir telefon kullanmak çok büyük bir lüks.
Evet heleki şu kriz durumunda vermek zor. Aslinda batarya konusu halledebilseydim mi 9 dan cok memnunum. Ama is geregi benim gibi gunde en az 150-200 dakika telefonda gorusuyorsaniz veya whatsappdan gunde 200-300 den cok mesaj aliyorsaniz mi 9 cekilmez bir hal aliyor. Hepinize verdiginiz cevaplardan dolayi teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Üst Alt