Sohbet Pocophone F2 Pro/K30 Pro Kullanıcı Yorumları

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Sorunsuz kuruluyor. Ben eu yükledim, sonrasında forumdan Endonezya rom konusundaki rom u yükledim. Endonezya rom yükledikten sonra tekrar twrp yükleyip twrp içindeki root yükle bölümünden root ladım. Sorun yok şimdilik.

Bu tek tuş twrp direk yükleniyor mu sıkıntı filan olmuyor değil mi

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
kilit açılmasına 10 saat kaldı mi flash ile fastboot rom kuran varmı sorunsuz kuruluyormu twrp yüklicem eu rom denicem bir hangi twrp sürümünü yüklemem lazım

Ben kurdum, kuruluyor. Forumda zaten tek tık twrp mevcut k30pro/pocof2pro için onunla twrp attım sonrasında xiaomi.eu kurdum.

Android 11 olduğu için YouTube vanced kurulmadı o yüzden fastboot'a döndüm. MIUI Launcher için dönmüştüm biraz daha kullanınca insan poco launcher'a da alışıyor.

Kuracaksınız kesinlikle beta kurun çünkü çoğu yeni özellik betada mevcut stabilde neredeyse birebir fastbootla aynı. Ayrıca chrome'da ikon bugu vardı ikonu orijinalden çok farklı görünüyordu. Forumda yıllar önce konu da açılmış bununla ilgili ama ilgilenilmemiş.

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
Ben kurdum, kuruluyor. Forumda zaten tek tık twrp mevcut k30pro/pocof2pro için onunla twrp attım sonrasında xiaomi.eu kurdum.

Android 11 olduğu için YouTube vanced kurulmadı o yüzden fastboot'a döndüm. MIUI Launcher için dönmüştüm biraz daha kullanınca insan poco launcher'a da alışıyor.

Kuracaksınız kesinlikle beta kurun çünkü çoğu yeni özellik betada mevcut stabilde neredeyse birebir fastbootla aynı. Ayrıca chrome'da ikon bugu vardı ikonu orijinalden çok farklı görünüyordu. Forumda yıllar önce konu da açılmış bununla ilgili ama ilgilenilmemiş.
teşekkür ederim

Kutuzov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3

Hocam beta diyorsunuz da beta da baya hata var diye duydum ben Android 11 olduğu için

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
android 10 da var v12 surumu onu denicem o zaman simdi 11 den tekrar 10 a donmez filan ugrasmayayim

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Yurtdışı satılan Poco F2 Pro cihazlarin hepsi global mi? Nette böyle bir yazı gördüm

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Poco f2 Pro ise eğer evet.
Ama K30 Pro ise Çin romu ile geliyor

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler bu arada Ankara da alabileceğim güvenilir kişi yada firma var mı?

Üst Alt