Alış Pocophone F1

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
10.0.4.0 güncellemesini yaptıktan sonra 10.2.2.0 güncellemesi geldi. Düşük ışık ve 960fps video modu bu güncelleme ile geliyormuş. Hazır başlamışken bu güncellemeyide yapayım :D
Tüm güncellemelerden sonra telefonu sıfırlamanızı şiddetle öneririm.
Hız için değil, stabilite için..

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Tüm güncellemelerden sonra telefonu sıfırlamanızı şiddetle öneririm.
Hız için değil, stabilite için..
Sıfırlamamın stabiliteye ne gibi bir etkisi var acaba ? Hiçbir fikrim yok çünkü önceki telefonumda böyle bir işlem yapmamıştım o yüzden soruyorum hocam. Birde telefonun ayarlarından telefonu direkt fabrikaya ayarlarına döndürsem olur değil mi ? İllaki recovery mode kısmına geçip mi sıfırlamam lazım ?

Düzenleme : Wipe Data sçeneği ile telefonu sıfırladım şimdi tekrardan kurulumunu yapıyorum. Yaşadığım problemlerin düzelip düzelmediğini test edeceğim.

Son düzenleme:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Sıfırlamamın stabiliteye ne gibi bir etkisi var acaba ? Hiçbir fikrim yok çünkü önceki telefonumda böyle bir işlem yapmamıştım o yüzden soruyorum hocam. Birde telefonun ayarlarından telefonu direkt fabrikaya ayarlarına döndürsem olur değil mi ? İllaki recovery mode kısmına geçip mi sıfırlamam lazım ?

Düzenleme : Wipe Data sçeneği ile telefonu sıfırladım şimdi tekrardan kurulumunu yapıyorum. Yaşadığım problemlerin düzelip düzelmediğini test edeceğim.
Android geçişlerinde Kalıntı dosyalar kalır ve hızlı cihazlarda Hız yerine sistem dosyalarının stabilitesini etkiler.
Hatlara yol açabilir.
Bu yüzden Android geçişlerinde cihazı sıfırlamayı tercih edin

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17

Öncelikle hayırlı olsun. Bende son sürüme daha güncellemedim android 8 olarak kullanıyorum. Hard resetten sonra telefonun durumu hakkında bilgi verir misiniz acaba. Özellikle şarj konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. Kaç saat ekran süresi verecek acaba.

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Öncelikle hayırlı olsun. Bende son sürüme daha güncellemedim android 8 olarak kullanıyorum. Hard resetten sonra telefonun durumu hakkında bilgi verir misiniz acaba. Özellikle şarj konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. Kaç saat ekran süresi verecek acaba.
Teşekkürler,pil konusunda bir yorum yapamayacağım çünkü telefonu aldıktan sonra şarja taktım ve şarjı dolduktan sonra ise güncellemeleri yaptım. Yani eskisine göre daha mı iyi yoksa daha mı kötü olduğu hakkında bir şey diyemeyeceğim. Birde bu aralar telefonu çok aktif kullanamıyorum. Arada sırada Instagram'a ve Youtube'a giriyorum sadece. Ama illaki bir bilgi vermem gerekirse 7 saat 48 dakikadır telefonum açık, şarjım ise %87 ve ekran süresi 1 saat 17 dakika.

Android geçişlerinde Kalıntı dosyalar kalır ve hızlı cihazlarda Hız yerine sistem dosyalarının stabilitesini etkiler.
Hatlara yol açabilir.
Bu yüzden Android geçişlerinde cihazı sıfırlamayı tercih edin
Teşekkürler bilgi için. Bu arada yeni güncellemelerden sonra yüz tanıma,yeni kamera modları,pil yüzdesi,daha iyi bir arayüz ve birkaç sistem programı eklendi. PUBG'yi 2 kere oynama fırsatım oldu onlarda da dokunmatik problemini yaşamadım. Şimdilik bir sıkıntım yok memnunum yani :)

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Teşekkürler,pil konusunda bir yorum yapamayacağım çünkü telefonu aldıktan sonra şarja taktım ve şarjı dolduktan sonra ise güncellemeleri yaptım. Yani eskisine göre daha mı iyi yoksa daha mı kötü olduğu hakkında bir şey diyemeyeceğim. Birde bu aralar telefonu çok aktif kullanamıyorum. Arada sırada Instagram'a ve Youtube'a giriyorum sadece. Ama illaki bir bilgi vermem gerekirse 7 saat 48 dakikadır telefonum açık, şarjım ise %87 ve ekran süresi 1 saat 17 dakika.

Teşekkürler bilgi için. Bu arada yeni güncellemelerden sonra yüz tanıma,yeni kamera modları,pil yüzdesi,daha iyi bir arayüz ve birkaç sistem programı eklendi. PUBG'yi 2 kere oynama fırsatım oldu onlarda da dokunmatik problemini yaşamadım. Şimdilik bir sıkıntım yok memnunum yani :)
Teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız servis yüzü görmeden uzun yıllar kullanın inşallah.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

AdeLa Aynı soruyu bende iletiyorum hocam , Recovery Mode da mı sıfırlamak gerekiyor yoksa Fabrika Ayarlarına dönmek yeterli olacak mıdır?

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
AdeLa Aynı soruyu bende iletiyorum hocam , Recovery Mode da mı sıfırlamak gerekiyor yoksa Fabrika Ayarlarına dönmek yeterli olacak mıdır?
Siz neden sıfırlayacaksınız ? Benim bildiğim recovery modda yani hard resetten bahsediyor AdeLa hocam. Normal fabrika ayarları sadece uygulamaları ve telefonda değiştirdiğiniz ayarları ilk haline getiriyor. Ama hard reset kalıntı dosyaları siliyor.

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Siz neden sıfırlayacaksınız ? Benim bildiğim recovery modda yani hard resetten bahsediyor AdeLa hocam. Normal fabrika ayarları sadece uygulamaları ve telefonda değiştirdiğiniz ayarları ilk haline getiriyor. Ama hard reset kalıntı dosyaları siliyor.
10.2.2.0 Güncellemesi geldi cihazıma 1.5 hafta önce.

Forumda birkaç mesajda, Pocophone F1 v10.2.2.0 güncellemesini ( Düşük ışık ve 960fps video modu ) yapanlara Güncelleme hakkında Yorum ve Deneyimlerini sordum fakat cevaplayan olmadı.

Açıkçası bu güncelleme beni cezbettiğinden yapmak istiyorum. Fakat şarj konusunda sorun yaşayan kullanıcıların olduğunu duymuştum.
Bu yüzden güncellemeyi yaptıktan sonra sıfırlama yaparak cihazı en stabil halde tutmak istiyorum. Sebebi bu hocam :)

Üst Alt