- Adım
- Tarık Taştan
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- EndüstriMüh. Öğr.
- Konular
- 10
Kendisi ben oluyorumEkran koruyucu olarakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirekran koruyucularını sipariş ettim. Bu ekran koruyucularını da forumdaki bir öneriden görüp sipariş ettim. Kimin önerisiydi tam hatırlamıyorum sizin öneriniz bile olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık önerimide aşağıya bırakayım o zaman hocam
Hangi marka kablolu kulaklık kullandıysam hepsinde belirli bir süre sonra bir kulaklığından ses gelmemeye( Jak giriş yerleri cepte kullanımlarda hareket ettiğinden iletkenlerde kopukluklar yaşanıyor ) başlıyor, ki eşyalarımı özenle düzenli şekilde kullanan titiz biri olmama rağmen. 6 sene önce Sennheiser kulaklığımı 2 sene kullandım, ki buda en uzun ömürlü kablolu kulaklığımdı .Diğerleri (sony,xiaomi piston basic edition,kz) maksimum 1 sene dayandılar.
Bu sebepten ötürü yeni aldığım Pocophone F1 ile birlikte kullanmak adına Bluetooth kulaklık araştırmaya başladım ve 11.11 indirimlerinde AliExpress ten Bluedio TN Bluetooth kulaklığı 10$ a takipli kargo ile satın aldım.Toplam 16 günde elime ulaştı. (Dilerseniz 3$ fazladan vererek Türkiye depolarından Aras Kargo vasıtası ile 1-3 günde elinize ulaştırılabiliyor).
Ben uğraşmak istemem derseniz Forumda 100 TL ye satılıyor.
Ülkemizde piyasada 'Düzgün'denebilecek bir bluetooth kulaklık 170 liralarladan başlıyor.
Bu yüzden fiyatına göre sunduğu kalite üst seviylerde.
AliExpress:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gearbest:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Forum:
Satış - ***XİAOMİ Aksesuar, Şarj Aleti-Kablo-Kulaklık***
Ses kalitesi ve seviyesi , ses izolasyonu , malzeme kalitesi , şarj ömrü , aktif gürültü önleme özelliği(ANC) ile bütünüyle çok iyi ve kaliteli bir kulaklık. Şiddetle tavsiye ederim
Evde ve bilgisayarda günlük kullanmak için ise JBL T110 kullanıyorum ve ondanda gayet memnumum