- Adım
- Murat Er
- Cihazım
- Pocophone
- Konular
- 0
pocophone yeni güncelleme çıkmış beta
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncellemenin Türkiye'de yayınlanma tarihi belli mi ? Neden bölgemizi Hindistan yapıyoruz diğer bölgelere dağıtım başlamadı mı acaba ?Bölgemi Hindistan olarak değiştirip güncelledim. Önceden şarjdan sabah çekip akşam yatarken takardım şimdi gün içinde bir kez daha şarj ediyorum MAALESEF ! Performans yönünden sorun görmedim.
Bazı arkadaşlar bölgeleri Türkiye iken ota üzerinden güncellemeyi almışlar ben 2-3 hafta bekledim gelmedi ardından Hindistan bölgesinde güncelledim. Yani bazı cihazlara hemen geliyor bazılarına sonradan geliyor. Bölgenizi değiştirip güncelleyebilirsiniz hocam bir şey fark etmez.Güncellemenin Türkiye'de yayınlanma tarihi belli mi ? Neden bölgemizi Hindistan yapıyoruz diğer bölgelere dağıtım başlamadı mı acaba ?
Bölgeyi sakın Hindistan yaparak güncellemeyin ses yankı problemi ortaya çıkıyor global güncelleme henüz çıkmadı sadece Hindistan modeline yönelik güncelleme geldi o yüzden yapmayın temmuz ayında güncelleme gelecek deniliyor acele etmeyinBazı arkadaşlar bölgeleri Türkiye iken ota üzerinden güncellemeyi almışlar ben 2-3 hafta bekledim gelmedi ardından Hindistan bölgesinde güncelledim. Yani bazı cihazlara hemen geliyor bazılarına sonradan geliyor. Bölgenizi değiştirip güncelleyebilirsiniz hocam bir şey fark etmez.
ben yaptım öyle bir sorun ile karşılaşmadim. Ama şarj problemi ve ısınma problemi var . Oda güncellemeden kaynaklı.Bölgeyi sakın Hindistan yaparak güncellemeyin ses yankı problemi ortaya çıkıyor global güncelleme henüz çıkmadı sadece Hindistan modeline yönelik güncelleme geldi o yüzden yapmayın temmuz ayında güncelleme gelecek deniliyor acele etmeyin
Bu güncellemede çok eksik var . Berbat benceYeni gelen güncellemede sorun yaşayan var mı?