- Adım
- Tarık Taştan
- Cihazım
- Pocophone F1
- Meslek
- EndüstriMüh. Öğr.
- Konular
- 10
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakın sevgili ibico_89 Hocam, Konu altında neredeyse Her cevap yazana aynı soruları soruyorsunuz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selam kardeş peki böyle konu açtım ama Hindistan yapıp oldu ama riski ke girmek istemedim. Niye dersen beta diyor yeni gelende vs kafamda soru işaretleri herneyse yaparsam bir sonraki güncellemeler alıcakmı
Artı benimki mağazadan alınma sorun garanti dışı kalır mı sen anladın kardeş bir zahmet ne yapayım güncelleme dağılmış ama Türkiye ne zaman gelir yada gelirmi muamma @teşekkürler magicli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selam kardeş peki böyle konu açtım ama Hindistan yapıp oldu ama riski ke girmek istemedim. Niye dersen beta diyor yeni gelende vs kafamda soru işaretleri herneyse yaparsam bir sonraki güncellemeler alıcakmı
Artı benimki mağazadan alınma sorun garanti dışı kalır mı sen anladın kardeş bir zahmet ne yapayım güncelleme dağılmış ama Türkiye ne zaman gelir yada gelirmi muamma @teşekkürler
Size ben dahil pek çok arkadaş cevap verdi.
Tekrar ve de son kez cevap veriyorum .
Bu Güncelleme Beta güncellemesi değildir.
Resmi olarak MIUI Downloads >> Pocophone F1 kısmında Stable Rom u indirip Cihazınızın Garantisi bozulmadan kurabilir ,
Ayrıca Yeni güncellemeleri sıkıntısız bir şekilde cihazınıza alabilirsiniz.
Herkese sorduğunuzdan dolayı kararsız ve de çok endişeli biri olduğunuz durumu ortaya çıkıyor. Eğer durum böyle ise Sabredin ve de Güncellemenin cihazınıza gelmesini bekleyin.
Son düzenleme: