Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam kardeş peki böyle konu açtım ama Hindistan yapıp oldu ama riski ke girmek istemedim. Niye dersen beta diyor yeni gelende vs kafamda soru işaretleri herneyse yaparsam bir sonraki güncellemeler alıcakmı
Artı benimki mağazadan alınma sorun garanti dışı kalır mı sen anladın kardeş bir zahmet ne yapayım güncelleme dağılmış ama Türkiye ne zaman gelir yada gelirmi muamma @teşekkürler magicli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam kardeş peki böyle konu açtım ama Hindistan yapıp oldu ama riski ke girmek istemedim. Niye dersen beta diyor yeni gelende vs kafamda soru işaretleri herneyse yaparsam bir sonraki güncellemeler alıcakmı
Artı benimki mağazadan alınma sorun garanti dışı kalır mı sen anladın kardeş bir zahmet ne yapayım güncelleme dağılmış ama Türkiye ne zaman gelir yada gelirmi muamma @teşekkürler
Bakın sevgili ibico_89 Hocam, Konu altında neredeyse Her cevap yazana aynı soruları soruyorsunuz.
Size ben dahil pek çok arkadaş cevap verdi.

Tekrar ve de son kez cevap veriyorum .
Bu Güncelleme Beta güncellemesi değildir.
Resmi olarak MIUI Downloads >> Pocophone F1 kısmında Stable Rom u indirip Cihazınızın Garantisi bozulmadan kurabilir ,
Ayrıca Yeni güncellemeleri sıkıntısız bir şekilde cihazınıza alabilirsiniz.

Herkese sorduğunuzdan dolayı kararsız ve de çok endişeli biri olduğunuz durumu ortaya çıkıyor. Eğer durum böyle ise Sabredin ve de Güncellemenin cihazınıza gelmesini bekleyin.

Son düzenleme:

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
Bakın sevgili ibico_89 Hocam, Konu altında neredeyse Her cevap yazana aynı soruları soruyorsunuz.
Size ben dahil pek çok arkadaş cevap verdi.

Tekrar ve de son kez cevap veriyorum .
Bu Güncelleme Beta güncellemesi değildir.
Resmi olarak MIUI Downloads >> Pocophone F1 kısmında Stable Rom u indirip Cihazınızın Garantisi bozulmadan kurabilir ,
Ayrıca Yeni güncellemeleri sıkıntısız bir şekilde cihazınıza alabilirsiniz.

Herkese sorduğunuzdan dolayı kararsız ve de çok endişeli biri olduğunuz durumu ortaya çıkıyor. Eğer durum böyle ise Sabredin ve de Güncellemenin cihazınıza gelmesini bekleyin.
Peki siz tariktastan güncelleme beklermiydiniz yoksa 'hindistan' nı seçip öylemi yüklerdiniz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Denk geliyoruz sizinle bayadır, taktım galiba biraz ben bu konuya emin olmak için :D
Aslında unlock olup olmadığımı bilmiyorum ama OTA olarak ben direk geçiş yaptım bugün miui 10 betaya, o zaman bu mantıkla miui 9 kararlıya da geçebilirim. Sonuçta kararlıya geçiyor, tabi denemek lazım ama sıkıntı yaşar mıyım onu bilmiyorum :D

Güncelleyici uygulaması üzerinden rom yükleyebilmek için yükleyeceğiniz rom dosyasının bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Android sürümü değişmeyecek, mevcut romdan daha yenit arihli olacak vb. Sizin yüklemek istediğiniz sürüm daha eski tarihli olduğu için maalesef yüklemenize izin vermeyecektir.

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Güncelleyici uygulaması üzerinden rom yükleyebilmek için yükleyeceğiniz rom dosyasının bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Android sürümü değişmeyecek, mevcut romdan daha yenit arihli olacak vb. Sizin yüklemek istediğiniz sürüm daha eski tarihli olduğu için maalesef yüklemenize izin vermeyecektir.
Hocam yani ben şuan Pocophone cihazımda android 8.1 miui 10.0.4.0 dayım ve bundan sonraki sürüm olan android 9 miui 10.1.3.0'a güncellememe izin vermez mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Android sürümü farklı olsa dahi her ikisi de kararlı olduğu için sorun çıkmama ihtimali yüksek hocam fakat denemeden kesin bir şey söylemek oldukça zor. Her hangi bir bilgilendirme yapılmadan geçiş protokolü değiştirilebiliyor ve değiştikten sonra duyurusu yapılıyor. Tabii yazdıklarım manuel güncelleme için geçerli. Güncelleyici uygulamasına girdiğinizde güncellemeyi OTA üzerinden görür ve yükleme bildirimi kendiliğinden gelirse sorunsuz yüklenecektir.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61

Denedim yüklemedi zaten hocam android sürümü yüzünden, ama android sürümü farklı olsa da flashla MIUI 9 yükleniyor deniyor. O zaman nasıl oluyor akıl erdiremedim :D

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Denedim yüklemedi zaten hocam android sürümü yüzünden, ama android sürümü farklı olsa da flashla MIUI 9 yükleniyor deniyor. O zaman nasıl oluyor akıl erdiremedim :D

Güncelleyici uygulaması ile Mi Flash birbirlerinden farklı hocam. Mi Flash ile cihazınızı fastboot moduna alıp dilediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Android sürümü farklı olsa dahi her ikisi de kararlı olduğu için sorun çıkmama ihtimali yüksek hocam fakat denemeden kesin bir şey söylemek oldukça zor. Her hangi bir bilgilendirme yapılmadan geçiş protokolü değiştirilebiliyor ve değiştikten sonra duyurusu yapılıyor. Tabii yazdıklarım manuel güncelleme için geçerli. Güncelleyici uygulamasına girdiğinizde güncellemeyi OTA üzerinden görür ve yükleme bildirimi kendiliğinden gelirse sorunsuz yüklenecektir.
Yanıtınız için teşekkür ederim denediğimizde güncellemese bile telefona herhangibir zarar vermez sanırım ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yanıtınız için teşekkür ederim denediğimizde güncellemese bile telefona herhangibir zarar vermez sanırım ?

Hayır hocam vermez. Eğer bir sıkıntı olma ihtimali varsa kendisi zaten yüklemeyecektir.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Güncelleyici uygulaması ile Mi Flash birbirlerinden farklı hocam. Mi Flash ile cihazınızı fastboot moduna alıp dilediğiniz romu yükleyebilirsiniz.

Ama android sürümü değişiyor mu o zaman flashla yükleyince MIUI 9 u android 8e mi düşer

Üst Alt