Stable'dan Beta'ya Unlock isen yapabilirsin zaten. Stable'a ise de her zaman geçebilirsin. Lakin ben senin stable ROM'larda geriye dönmeni hiç tavsiye etmiyıorum 
Stable'dan Beta'ya Unlock isen yapabilirsin zaten. Stable'a ise de her zaman geçebilirsin. Lakin ben senin stable ROM'larda geriye dönmeni hiç tavsiye etmiyıorum![]()
Belki beta olduğundandır bilmiyorum ama bende o bölüm yok, betayı da şarj kullanımı için test ettim, birkaç gün kullanacağım duruma göre geçip geçmeyeceğimUnlock olup olmadığınıza Geliştirici Seçenekleri'nde "Mi Kilit Açma..." üzerinden bakabilirsiniz.
9'a geçebileceğinizi düşünüyorum, lakin eksikler ve hatalar sizi üzebilir. Siz bilirsiniz![]()
Ota üzerinden geçemeyebilirsiniz costum rom yükleyip pcden mi flash tool ile geçilebilir mi acaba sonuçta sürüm düşürmeyi engelleyen anti rollback yok custom romlarda tabi bunların hepsi için bootloader açık olmalı
bilen biri yardimci olursa cok sevinirim iyi forumlarArkadaslar simdi biz bunu buradan. Indirip kurarsak cihazimiz garanti disi mi kaliyor yada unlock olmusmu oluyor?
Selam kardeş bende senin gibi sorun yaşıyorum bence indirmeye gerek yok bir kaç gün sonrası güncelleme gelir diğer konu ise garanti dışı kalır mı onu bilemem benimki mağazadan alınma evofone yani ama güncelleme gelicek bunu eminim geri vs çekilmeler oldu ama dersen yapıcam diye oo işlemleri hiç bilmiyorum. Artı bende bekliyorum şuan güncelleme dağılmış yakın zamanda inş gelir bekliyoruz.bilen biri yardimci olursa cok sevinirim iyi forumlar