Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Stable'dan Beta'ya Unlock isen yapabilirsin zaten. Stable'a ise de her zaman geçebilirsin. Lakin ben senin stable ROM'larda geriye dönmeni hiç tavsiye etmiyıorum :D

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Stable'dan Beta'ya Unlock isen yapabilirsin zaten. Stable'a ise de her zaman geçebilirsin. Lakin ben senin stable ROM'larda geriye dönmeni hiç tavsiye etmiyıorum :D

Denk geliyoruz sizinle bayadır, taktım galiba biraz ben bu konuya emin olmak için :D
Aslında unlock olup olmadığımı bilmiyorum ama OTA olarak ben direk geçiş yaptım bugün miui 10 betaya, o zaman bu mantıkla miui 9 kararlıya da geçebilirim. Sonuçta kararlıya geçiyor, tabi denemek lazım ama sıkıntı yaşar mıyım onu bilmiyorum :D

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Unlock olup olmadığınıza Geliştirici Seçenekleri'nde "Mi Kilit Açma..." üzerinden bakabilirsiniz.
9'a geçebileceğinizi düşünüyorum, lakin eksikler ve hatalar sizi üzebilir. Siz bilirsiniz :)

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Unlock olup olmadığınıza Geliştirici Seçenekleri'nde "Mi Kilit Açma..." üzerinden bakabilirsiniz.
9'a geçebileceğinizi düşünüyorum, lakin eksikler ve hatalar sizi üzebilir. Siz bilirsiniz :)
Belki beta olduğundandır bilmiyorum ama bende o bölüm yok, betayı da şarj kullanımı için test ettim, birkaç gün kullanacağım duruma göre geçip geçmeyeceğim :D
Teşekkür ederim

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Ota üzerinden geçemeyebilirsiniz costum rom yükleyip pcden mi flash tool ile geçilebilir mi acaba sonuçta sürüm düşürmeyi engelleyen anti rollback yok custom romlarda tabi bunların hepsi için bootloader açık olmalı

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Ota üzerinden geçemeyebilirsiniz costum rom yükleyip pcden mi flash tool ile geçilebilir mi acaba sonuçta sürüm düşürmeyi engelleyen anti rollback yok custom romlarda tabi bunların hepsi için bootloader açık olmalı

Custom rom yüklemem, ota üzerinden olmuyorsa muhtemelen yapmam zaten, benim için risk ama oluyorsa değişik bir yol

BCGecili

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi9 T Pro
Konular
0
Poco f1 için 10.3.4 güncellemesi güzel şeyler kattı telefona yalan yok ama ben bu telefonu özellikle Pubg oynamak için almıştım. 10.3.4 ile şarj bitene kadar gayet akıcı oynayabiliyorsunuz. Tabi bu esnada ısınıyor telefon. Sonrasinda Game turbo açık bu arada şarja takıp oyuna devam edeyim dediğimde kanser oluyorum. fps inanılmaz derecede düşüyor İlk telefonu aldığımda ki miui sürümü neydi bilmiyorum. (muhtemelen miui 9.6.18 olabilir) telefonla 7 gün 24 saat şarjda bile oynasam gram kasmiyordu. Game turbo zart zurt değil sadece oyun hızlandırıcı zamazingosu vardı ve mükemmeldi oyun kalitesi. Şimdi fastboot modunda miflashla eski sürümü atmaya çalışıyorum onuda atmıyor error veriyor. Lanet Bi durum yani. Teorim yine doğru çıktı ona üzülüyorum Android de telefonu ilk aldığın gibi kullanacaksın hiçbir yazılım güncellemesi yapmayacaksın. Ne yapıp ne edip allayıp pullayıp yeni yazılımı yuklettiriyorlar. Sonra Bi bakmışsın telefon cort olmuş aslan gibi telefonu kediye çevirmişler. Yazık diyorum sadece yazık

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3
Arkadaslar simdi biz bunu buradan. Indirip kurarsak cihazimiz garanti disi mi kaliyor yada unlock olmusmu oluyor?

Bugraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bugra
Cihazım
Pocophone f1
Konular
3

ibico_89

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
12
bilen biri yardimci olursa cok sevinirim iyi forumlar
Selam kardeş bende senin gibi sorun yaşıyorum bence indirmeye gerek yok bir kaç gün sonrası güncelleme gelir diğer konu ise garanti dışı kalır mı onu bilemem benimki mağazadan alınma evofone yani ama güncelleme gelicek bunu eminim geri vs çekilmeler oldu ama dersen yapıcam diye oo işlemleri hiç bilmiyorum. Artı bende bekliyorum şuan güncelleme dağılmış yakın zamanda inş gelir bekliyoruz.

Üst Alt