Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Soruyu çok anlaşılır izah etmişsiniz, bunu ben de yaşıyorum 10.3.4 de bile aynı, fark yok yani. Miui 9'da nasıldı hatırlamıyorum ama çok kullanmak nasip olmadı zaten hemen güncelleme geldi :D
Xiaomi yazılım konusunda bence biraz geri kalıyor. Her güncelleme de pil eskisine göre kötü oluyor. Çentik ayarı falan MIUI 9 da çok daha iyiydi telefon daha akıcıydi .

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Xiaomi yazılım konusunda bence biraz geri kalıyor. Her güncelleme de pil eskisine göre kötü oluyor. Çentik ayarı falan MIUI 9 da çok daha iyiydi telefon daha akıcıydi .
Akıcılığını hatırlıyorum bu 10 sürümü pek başarılı olmadı görsellik dışında, şeytan diyor anlamasan da yap şu geriye dönüşü :D

BeyPOO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat Kartal
Cihazım
Pocophone F1
Konular
0
Arkadaşlar peki bunu nasıl kuracağız

32yasin32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasin
Cihazım
pocophone f1
Konular
4
Ram kullanım durumunu düzeltmeleri lazım ne kadar güncellesekte sistem boştayken %50 ve üstü ram kullanıyor. buda cihazın kasmalara yol acmasına neden oluyor. bence daha hiç birşey çalışmadan 3gb veya üstü ram i sistem icin kullanması ayrıca şarj kullanımında android sistemi %30 yer ekran ışıgı %45 yerken diğer uygulamalar daha %3 yada %4 harçıyor. bana mantıksız geliyor.

Mahircevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Makine mühendisi
Konular
42
Akıcılığını hatırlıyorum bu 10 sürümü pek başarılı olmadı görsellik dışında, şeytan diyor anlamasan da yap şu geriye dönüşü :D
valla bende geri yüklemek istiyorum ama telefona bişey olacak diye korkuyorum :)

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Doğru yere mi soruyorum bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi, downgrade yapmak için genelde flashlama sistemi yaygın, acaba OTA güncellemesi ile beta sürüme geçtikten sonra, kararlı olarak eski sürüme downgrade yapılabilir mi yine OTA olarak? Update ekranından? Soruyu anlatabilmişimdir umarım.

Erdemp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
P
Konular
2
Doğru yere mi soruyorum bilmiyorum ama aklıma bir fikir geldi, downgrade yapmak için genelde flashlama sistemi yaygın, acaba OTA güncellemesi ile beta sürüme geçtikten sonra, kararlı olarak eski sürüme downgrade yapılabilir mi yine OTA olarak? Update ekranından? Soruyu anlatabilmişimdir umarım.

Çok net anlayamadım sanırım ama;
Sanırım bir şekilde Beta kullancıysanız, herhangi bir Stable ROM geçmekten bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse elbette ki ROM'u telefona atıp, güncelleme uygulaması üzerinden devam edebilirsiniz.

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Çok net anlayamadım sanırım ama;
Sanırım bir şekilde Beta kullancıysanız, herhangi bir Stable ROM geçmekten bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse elbette ki ROM'u telefona atıp, güncelleme uygulaması üzerinden devam edebilirsiniz.

Aynen yani mesela ben miui 10 beta sürümündeyim, daha sonra miui 9 kararlıya downgrade yapabilir miyim update ekranından?
Tıpkı beta ile stable arasında geçiş yaptığım gibi, sonuçta o da beta ve stable geçişi sayılır. :D

Üst Alt