Yardım POCO X3 Pro Ordu ilinde reballing işlemi yapan yerler

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution X 9.5
Telefon Modeli
POCO X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum gecenin 3'ünde sosyal medyada gezinirken 1 saniye için dondu ve ardından pat diye kapandı. Şu an açılmıyor. Muhtemelen reballing işlemi gerekiyor. Ordu ilinde bunu yaptırabileceğim bir yer var mı acaba? Telefonsuz kaldım ve evde yedek telefon yok ne yazık ki.

Burak Soysal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T
Konular
34
Xiaomi benim için esnek bir telefon. Ancak şu an emin olamıyorum. Diğer telefonlara baktığımda hiç birinin kullanırlığı ve özelliği bir Xiaomi edemiyor. Emin değilim biraz daha araştırıp uzun kullanmış insanlara sormam gerek X6 Pro'yu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X6 Pro önerir misiniz peki hocam bu durumda? Bu telefon hakkındaki düşünceniz nedir acaba? Sizce oturup X7 serisini mi beklemeliyim?
F6 alabilirsen f6 al hocam

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Xiaomi benim için esnek bir telefon. Ancak şu an emin olamıyorum. Diğer telefonlara baktığımda hiç birinin kullanırlığı ve özelliği bir Xiaomi edemiyor. Emin değilim biraz daha araştırıp uzun kullanmış insanlara sormam gerek X6 Pro'yu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X6 Pro önerir misiniz peki hocam bu durumda? Bu telefon hakkındaki düşünceniz nedir acaba? Sizce oturup X7 serisini mi beklemeliyim?
Hocam ben birkaç kere niyetlendim X6 almaya, X3 ile arasında çok büyük farklar yok diye vazgeçtim. X4 ve X5 zaten daha düşük kalıyor.

Ben hiç oyun oynamam, 8/256 kullanıyorum ama 6/128 olsa bile bana fazla fazla yetiyor. Uzun batarya süresi ve güncelleme desteği daha ön planda benim için. Bir arıza çıkarmazsa birkaç sene daha devam edebilirim bununla. Belki X8 düşünürüm daha sonrasında bütçeye göre

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Arkadaşlar mutlu sona geldik. Demin tamirci arkadaş aradı ve telefonu yaptığını ve herhangi bir de veri kaybı olmadığını söyledi. Hatta şu an kendisi test ediyor ve gayet iyi çalıştığını söylüyor. Sadece işlemcisi epey zorlamış ve son anda vazgeçeceği anda çalışmış tekrar telefon. Eğer bir daha tekrarlamazsa gayet güzel olacak.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Arkadaşlar mutlu sona geldik. Demin tamirci arkadaş aradı ve telefonu yaptığını ve herhangi bir de veri kaybı olmadığını söyledi. Hatta şu an kendisi test ediyor ve gayet iyi çalıştığını söylüyor. Sadece işlemcisi epey zorlamış ve son anda vazgeçeceği anda çalışmış tekrar telefon. Eğer bir daha tekrarlamazsa gayet güzel olacak.
Umarım sorunsuz ve güle güle kullanmaya devam edin hocam.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Umarım sorunsuz ve güle güle kullanmaya devam edin hocam.
Umarım hocam. En önemlisi yeni telefona bütçe ayırma meselesi de artık kafamdan çıktı ve rahatladım.Yeni bir telefona para vermek şu an büyük sıkıntı olurdu. Hatta aynı arkadaşa (yarın dükkanı açıkmış) işlemciye termal ped koydurma meselesini de soracağım. Eğer olursa telefonun genel sıcaklığı daha iyi olur. Bundan sonrasına gelirsek bazı verilerimin günlük yedeklerini alacağım artık çünkü özellikle WhatsApp konuşmalarım önemliydi ve içeride kalsaydı çok üzülürdüm. Upload hızım iyi nasılsa artık drive yedekleri alacağım gibi duruyor.

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
21
Umarım hocam. En önemlisi yeni telefona bütçe ayırma meselesi de artık kafamdan çıktı ve rahatladım.Yeni bir telefona para vermek şu an büyük sıkıntı olurdu. Hatta aynı arkadaşa (yarın dükkanı açıkmış) işlemciye termal ped koydurma meselesini de soracağım. Eğer olursa telefonun genel sıcaklığı daha iyi olur. Bundan sonrasına gelirsek bazı verilerimin günlük yedeklerini alacağım artık çünkü özellikle WhatsApp konuşmalarım önemliydi ve içeride kalsaydı çok üzülürdüm. Upload hızım iyi nasılsa artık drive yedekleri alacağım gibi duruyor.
WhatsApp'ı ve dosyalarınızı drive üzerinde tutabilirsiniz hocam. Fotoğrafları da Google fotoğraflarda yedekleyebilirsiniz.

Google'ın 15GB alanı bana yetiyor. Size yetmez ise Mediafire ücretsiz 50GB veriyor. Orayı da tercih edebilirsiniz

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
WhatsApp'ı ve dosyalarınızı drive üzerinde tutabilirsiniz hocam. Fotoğrafları da Google fotoğraflarda yedekleyebilirsiniz.

Google'ın 15GB alanı bana yetiyor. Size yetmez ise Mediafire ücretsiz 50GB veriyor. Orayı da tercih edebilirsiniz
Google'dan yana sorunum yok. Pixel ROM kuruly olduğundan Fotoğraflar uygulaması sınırsız alan tanıyor. O sebeple galerim gitti sorunum yok. WiFi bağlı olduğu için fotoğrafı çektiğim anda yedek alıyor zaten. Ama WhatsApp yedeği kesinlikle iyi olur. Oraya yedeklemeye başlarım.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yorgun savaşçımı sıfırdan şarj ediyorum. Tamamen dolduğunda açacağım. :)

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Arkadaşlar garip bir şey oldu. Telefoncuya sadece fiyatını sormuştum ve batarya değişimine 900 TL demişti. Sürpriz olarak bataryayı da sıfır değiştirmiş. Aşırı mutlu oldum şu an. Umarım burayı bir gün okur da mesajı görür. Buradan abiye büyük teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten.

Oyla:
Üst Alt