Hocam açıkçası öyle yerlere vermem telefonu. Şu anlık beklemedeyim. Eğer ki sağlam çıkarsa günlük yedekleri alıp bir daha tekrarlayacakmış gibi davranmam gerek cihaza. Sağlam çıkmazsa da bile artık yapılabilecek tek şey yeni cihaza yönelmek olur. POCO olur mu şüpheliyim çünkü güvenim bir kere sarsıldı POCO'ya karşı.
Her yerde araştırdığımda, özellikle reddit r/PocoPhones subredditinde kullanıcılar genel performanstan memnun. Sorduğumda böyle bir sorun olmadığını ve hatta ağır oyunlarda bile genelde 44-47 derece civarında gezdiğinden bahsettiler. Genel anlamda Genshin Impact haricinde ağır oyun oynayan biri değilim (ki oyun orta ayarda). Ancak almışken güçlü olsun yıllarca idare edebilsin. Telefon fiyatları uçmuş gitmiş. Elimdekine iyi bakmaktan başka çarem yok. Ha deyince telefon değiştiremiyorum ne yazık ki.
X6 Pro telefon benchmark testlerine uçuyor gibi duruyor. Antutu v10 testinde 1.200.000 puan civarlarında dolanıyor. Hemen hemen X3 Pro ile aralarında 2 kat performans farkı var. Mediatek işlemci kullanmış olurum belki bu vesileyle ilk kez. Gerçi Snapdragon telefonları seviyorum ama yapacak bir şey yok. Snapdragon kullanmıyorlar.
Öyle hani telefon ayılıp bayılmasın işte anakart gibi saçma sapan sorunları olmasın yeterlidir. 2 yıllık garantisi dolduktan sonra zaten yine AOSP ROM'a geçiş yapacağım her türlü. Telefonu ROM'suz ve Root'suz kullanmaya alışkın değilim pek. Root özelliklerinden bayağı yararlanıyordum çünkü.