Yardım POCO X3 Pro Ordu ilinde reballing işlemi yapan yerler

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Evolution X 9.5
Telefon Modeli
POCO X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum gecenin 3'ünde sosyal medyada gezinirken 1 saniye için dondu ve ardından pat diye kapandı. Şu an açılmıyor. Muhtemelen reballing işlemi gerekiyor. Ordu ilinde bunu yaptırabileceğim bir yer var mı acaba? Telefonsuz kaldım ve evde yedek telefon yok ne yazık ki.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Bilgisayarda veya bir tanıdığınızın telefonunda Google aramaya " Ordu ili telefon tamircileri " diye yazınız, bir çok tamirci olduğunu görürsünüz.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarda veya bir tanıdığınızın telefonunda Google aramaya " Ordu ili telefon tamircileri " diye yazınız, bir çok tamirci olduğunu görürsünüz.
Reballing işlemi yapan temiz bir mekan arayışındaydım. Yarın belirlediğim bir tanesine gidip şansımı deneyeceğim. Sonuçları ve olayları buraya tek tek not alacağım. Benim gibi sorun yaşayan varsa belki yardımı dokunabilir. :)

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Gün 1: bulduğum mekan böyle bir işlem yapmadıklarını söyledi. Bunlar kronik arızalı biz yapamıyoruz il dışındaki teknik servisler yapar dendi. Peşinden hep gördüğüm telefonculardan bir tanesine girdim ve adam direkt yapabileceğini söyledi. Benim telefonumun aynısından daha önce 3-4 kez yaptığını ve bir daha tekrarlamayacağını söyledi. Bu gün telefonu verdim. Yarın bir ihtimal çıkar ama en geç Perşembe dedi. Şu anlık bekliyorum bakalım. Ne yazık ki 3000 TL civarı ücret çıkabilir dedi adam.

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Gün 1: bulduğum mekan böyle bir işlem yapmadıklarını söyledi. Bunlar kronik arızalı biz yapamıyoruz il dışındaki teknik servisler yapar dendi. Peşinden hep gördüğüm telefonculardan bir tanesine girdim ve adam direkt yapabileceğini söyledi. Benim telefonumun aynısından daha önce 3-4 kez yaptığını ve bir daha tekrarlamayacağını söyledi. Bu gün telefonu verdim. Yarın bir ihtimal çıkar ama en geç Perşembe dedi. Şu anlık bekliyorum bakalım. Ne yazık ki 3000 TL civarı ücret çıkabilir dedi adam.
Çok fazla istemiş ama bir defalık yapılan masraf bence pek önemli değildir. Yeterki sorunumuz çözülsün.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Çok fazla istemiş ama bir defalık yapılan masraf bence pek önemli değildir. Yeterki sorunumuz çözülsün.
Yapılabilecek bir şey yok. Başka yerlere az vereceğim diye 10 15 gün telefonsuz kalmak biraz sıkıntı olabilirdi. Normalde bu işlem ne kadar ki?

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Yapılabilecek bir şey yok. Başka yerlere az vereceğim diye 10 15 gün telefonsuz kalmak biraz sıkıntı olabilirdi. Normalde bu işlem ne kadar ki?
Direnç işlemi yanılmıyorsam piyasada 650-1000 TL arasında değişiyor. Sizinki farklı bir işlem mi, değil mi bilemiyorum. Fiyat yapılacak işleme göre değişebilirmi, bilemiyorum.

Oyla:

FireKzH

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aşkın
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
14
Direnç işlemi yanılmıyorsam piyasada 650-1000 TL arasında değişiyor. Sizinki farklı bir işlem mi, değil mi bilemiyorum. Fiyat yapılacak işleme göre değişebilirmi, bilemiyorum.
Direnç? IMEI için değil miydi o? Cihazım Yurtiçi cihaz.

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Direnç? IMEI için değil miydi o? Cihazım Yurtiçi cihaz.
Yurtiçi cihaz için dirençe gerek yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon ben direnç işlemi ile karıştırdım, özür dilerim.
Reballing işlemi ise farklı bir işlem. İşin içinde lehimleme var ve zahmetli bir işlem olduğunu bir yerde okumuştum.

Son düzenleme:
Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pardon ben direnç işlemi ile karıştırdım, özür dilerim.
Reballing işlemi ise farklı bir işlem. İşin içinde lehimleme var ve zahmetli bir işlem olduğunu bir yerde okumuştum.
İşin içinde anakart, ekran kartı, işlemci gibi parçaların tamiri var. Çok riskli ve hassas iş. Dilerim bir sıkıntı yaşamazsınız. 3000 TL' nin boşa gitme riski var Her şey ustaya bağlı.

Oyla:
Üst Alt