Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Karayel38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 6/128
Konular
0
Normal şartlarda bende de yoktu, bugün olmaya başladı, bazen olmuyor ama çoğu zaman bu şekilde...
Bu cihazda bana göre yazılımsal hatalar mevcut. Cİhazı yeniden başlatın herşey çok akıcı ve hızlı. Ama aradan 3-4 gün geçtikten sonra cihaz aşırı kasılmaya başlıyor. Video da geniş açıya girmiyor. O sorunu bende yaşıyorum.. Çaresi telefonu yeniden başlatmak ve bunu 3-4 günde bir tekrar yapmak.. Xiaomi'den aşırı soğudum. Kasma sorunu yok diyen arkadaşlar ya önceden stabil telefon kullanmadılar yada onlara normal geliyor olabilir

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Bu cihazda bana göre yazılımsal hatalar mevcut. Cİhazı yeniden başlatın herşey çok akıcı ve hızlı. Ama aradan 3-4 gün geçtikten sonra cihaz aşırı kasılmaya başlıyor. Video da geniş açıya girmiyor. O sorunu bende yaşıyorum.. Çaresi telefonu yeniden başlatmak ve bunu 3-4 günde bir tekrar yapmak.. Xiaomi'den aşırı soğudum. Kasma sorunu yok diyen arkadaşlar ya önceden stabil telefon kullanmadılar yada onlara normal geliyor olabilir
Hocam inanın ama hiç yaşamıyorum kasılma vs kullanımdan kullanıma değişiyor demek ki.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
bl açık root atarım konusu var mı kesin çözümse root atarım hemen
Kesin çözüm bu bahsettiğimiz soruna neden olan dfps(dinamik yenileme hızını)kapatıyor. Magisk 21 ile rootlayın sonra konudakileri eksiksiz yapın

Karayel38

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 6/128
Konular
0
Hocam inanın ama hiç yaşamıyorum kasılma vs kullanımdan kullanıma değişiyor demek ki.
Cihazı yoracak hiç bir uygulama yok. oyun vs oynamıyorum zaten telefonda. Ama anlamadım gerçekten çok saçma bir sorunu var cihazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arada bir yenileyin,kesin çözüm için root gerekiyor. Root var ise sizde anlatırım
Bu root atma işlemi nedir ? Bilgilendirir misiniz bende yapmak istiyorum eğer çözüm bu ise

taslak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mytpa
Cihazım
Mi6,Poco X3 NFC
Konular
6
Cihazı yeni aldım ana temaları hoşuma gitmedi launcheri berbat