- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Mate 10 Pro
- Konular
- 3
Teşekkürler evet güncelledim ve artık gösteriyor
Turuncu forum sitesinde 120 hz bir ise yaramiyor youtubeda bile bir fark yok videolar akici degil diye bir uye dert yanmis telefon çopmus bu yuzden. 60 fps video destekleyen platformda 120 hz farki beklemek
Mi note 10 lite'dan poco x3 nfc'ye geçtim hiçbir sıkıntısı yok kesinlikle mi note 10 lite önermiyorum aşırı sorunlu bir cihaz.
Yok artıkTuruncu forum sitesinde 120 hz bir ise yaramiyor youtubeda bile bir fark yok videolar akici degil diye bir uye dert yanmis telefon çopmus bu yuzden. 60 fps video destekleyen platformda 120 hz farki beklemek
Hocam salise beklemeyin o derece memnunum cihaz'dan aklınıza takılan ne varsa sorun bu cihaz mi note 10 lite'dan çok üstün bi cihaz.Hocam merhaba, mi note 10 lite dan geçmişsiniz. Hatırlarsanız mi note10 lite formundan. Nasıl cihaz tavsiye edermisiniz? bende buldum yurtdışı cihazı, başa baş takas yapıyım diyorum bendeki minote10 lite ile.
Hocam salise beklemeyin o derece memnunum cihaz'dan aklınıza takılan ne varsa sorun bu cihaz mi note 10 lite'dan çok üstün bi cihaz.
Cihaz yeni olmasına rağmen bir çok custom rom mevcut hocam. Derpfest, msm xtended ,lineage,pixyos,octavios,nitrogenos vs yazdıklarımın hepsi android 11. Zaten cihazın önü çok açık bu konularda.Bende bundan siparis verdim 2300 e 128 lik insallah custom romlar hızlı çıkar.