Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
youtube uygulaması 120 hz de çalışmıyor baya kasma var baştan söyliyim hatta digital operatör uygulamasında bugün bug oldu 60 hz çalışıyor kaldırıp tekrar yükledim fayda etmedi

Bu telefonunda kronik sorunu kasma mı ?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Bu telefonunda kronik sorunu kasma mı ?
Kasma sorunu falan yok. Xiaomi tarafından eklenmiş bir yazılım var dfps(dinamik yenileme hızı) Bu yazılım uygulama arası geçişlerde veya bazı uygulama ve oyunlarda siz 120hz ayarlarlasınız bile daha düşük hz değerine otomatik geçiyor. Örnek olarak uygulama arası geçişlerde hz yi düşürdüğü zaman kasma gibi bir hissiyat oluyor,halbuki kasmıyor 120hz den bir an düşünce o şekilde algılanıyor. Ya da siz 120hz kullanırken bi anda 60hz destekleyen uygulamaya girerseniz kasıyormuş gibi bir görüntü oluyor. Çözümü ise rootlu cihazda mevcut. Rootsuz yöntemde mevcut. Tabi 120hz desteklemeyen uygulamaya veya oyunlar için yapacak bisey bulunmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtube uygulaması 120 hz de çalışmıyor baya kasma var baştan söyliyim hatta digital operatör uygulamasında bugün bug oldu 60 hz çalışıyor kaldırıp tekrar yükledim fayda etmedi
Videolar doğal olarak 120hz de çalışmıyor fakat youtube arayüzü 120hz çalışıyor bir sorunn yok,ayriyeten dijital operatör de 120hz de çalışıyor

Mmt-Zyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
5
En çok istediğim cihazlardan birisi elinize sağlık güzel paylaşım olmuş

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
Kasma sorunu falan yok. Xiaomi tarafından eklenmiş bir yazılım var dfps(dinamik yenileme hızı) Bu yazılım uygulama arası geçişlerde veya bazı uygulama ve oyunlarda siz 120hz ayarlarlasınız bile daha düşük hz değerine otomatik geçiyor. Örnek olarak uygulama arası geçişlerde hz yi düşürdüğü zaman kasma gibi bir hissiyat oluyor,halbuki kasmıyor 120hz den bir an düşünce o şekilde algılanıyor. Ya da siz 120hz kullanırken bi anda 60hz destekleyen uygulamaya girerseniz kasıyormuş gibi bir görüntü oluyor. Çözümü ise rootlu cihazda mevcut. Rootsuz yöntemde mevcut. Tabi 120hz desteklemeyen uygulamaya veya oyunlar için yapacak bisey bulunmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videolar doğal olarak 120hz de çalışmıyor fakat youtube arayüzü 120hz çalışıyor bir sorunn yok,ayriyeten dijital operatör de 120hz de çalışıyor
youtube arayüzü 120hz de çalışmıyor

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
youtube arayüzü 120hz de çalışmıyor
Hz yi 60 a ayarlayın. Ayarlar/uygulamalar/sistem uygulamalarını göster , Pil Ve Performans uygulamasına girin ve veriyi temizleyin,tekrar ayarlara dönüp 120hz ayarlayın

Ekli dosyalar

• IMG_20201116_181654.jpg
    IMG_20201116_181654.jpg
    175,9 KB · Görüntüleme: 44

miusevmez

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note
Konular
5
Cihaz yeni olmasına rağmen bir çok custom rom mevcut hocam. Derpfest, msm xtended ,lineage,pixyos,octavios,nitrogenos vs yazdıklarımın hepsi android 11. Zaten cihazın önü çok açık bu konularda.
Sanırım beta çoğu.
Note 9 pro almıştım 2100 liraya 2 hafta kullandım 2300 e sattım, oxygenos dan başkası yalan.
Bu gelsin bakalım en azından model kodu karmaşası yok denerim custom ile.

smith blacksmith

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi POCO X3
Konular
8
Geniş açı kamerasını açarken kamera uygulaması donuyor.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
Hz yi 60 a ayarlayın. Ayarlar/uygulamalar/sistem uygulamalarını göster , Pil Ve Performans uygulamasına girin ve veriyi temizleyin,tekrar ayarlara dönüp 120hz ayarlayın
tekrar eski haline dönüyor bir süre sonra

Üst Alt