Ana Başlık POCO X3 NFC - Genel Bilgiler - Teknik Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
4
Aynı cihaz versiyonunu ve romu kullanıyorum 12.5.1 den sonra 120hz çok kötü çalışıyor. Uygulamaları arka plana atarken ya da arka plandayken açarken gezinirken takılmalar oluyor. 60 FPS te sorunsuz 120hz de sorunlu. Wipe data da yapmıştım guncelledikten sonra ama hala aynı. Oyunlarda da FPS düşüyor çok fazla. 30 a kadar hemde. Siz sorun yaşıyor musunuz ?
Ben şahsen çok oyun oynamıyorum ve haliyle denemedim ona bir şey diyemem. Ancak bildirimler zamanında gelmiyor . kilit ekranı uyanmıyor hatta kilit ekranı üzerinden wp mesajına tıkladığımda takılma oluyor ve cihazla gelen roma göre ciddi şekilde tutarsız bir güncelleme olmuş. Ben bunların temiz kurulum yapmadığım için olduğunu düşünüyordum. Öyle bile olsa bu romdan kıllandım o yüzden değiştireceğim ve bunu temiz bir kurulum yapacağım. Hangi roma geçeceğime daha karar vermedim. Muhtemelen Stoya'nın önerdiği romlardan birine geçiş yapacağım veya eski global roma döneceğim.

intibak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
4
Merhaba Stoya

# 295 mesajında ki önerileriniz hala geçerli mi acaba ?

Ben en az sorunlu bir rom kullanımı istiyorum ve sürekli rom değiştirmek istemiyorum. Bunun için sizin önerilerinizden en mantıklısı V12.0.7.0.QJGIDXM bu gibi. Daha önceki önerilerinize ekleyebileceğiniz seçenekler varsa onları da değerlendirebilirim.

Birde eskiden sorunsuz temiz kurulum ve kullanım için fastboot üzerinden yükleme önerirlerdi. Ayrıca eski sürüme dönmek içinde sanırım fastboot ile yüklememiz gerekiyordu. Bu durum hala geçerli midir. Temiz bir kurulum yapmak istiyorum ve bu nedenle özellikle fastboot ile yüklemek istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Soruyorum çünkü geçmişten bugüne bilgi eksikliğim olabilir.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
intibak, Hiç bir bilgi eksikliği yok hala taze ve güncel bilgiler, fastboot ile yükleyin,linkte yer alan adımları uygulayıp/kullanın...

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Ayrıca konu açmak istemedim.Operatör değişikliği bl kilidi açma sürecini etkilermi?Değerli hocalarım cevaplayabilirse sevinirim.Teşekkürler şimdiden.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Mi&me, Kilit açarken fastboot modunda olacağı için etkilemez ama bu xiaomi hiç belli olmaz tavsiyem kilit açıldıktan sonra değiştirin operatör...

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Ben şahsen çok oyun oynamıyorum ve haliyle denemedim ona bir şey diyemem. Ancak bildirimler zamanında gelmiyor . kilit ekranı uyanmıyor hatta kilit ekranı üzerinden wp mesajına tıkladığımda takılma oluyor ve cihazla gelen roma göre ciddi şekilde tutarsız bir güncelleme olmuş. Ben bunların temiz kurulum yapmadığım için olduğunu düşünüyordum. Öyle bile olsa bu romdan kıllandım o yüzden değiştireceğim ve bunu temiz bir kurulum yapacağım. Hangi roma geçeceğime daha karar vermedim. Muhtemelen Stoya'nın önerdiği romlardan birine geçiş yapacağım veya eski global roma döneceğim.
Bende de öyle maalesef

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Mi&me, Kilit açarken fastboot modunda olacağı için etkilemez ama bu xiaomi hiç belli olmaz tavsiyem kilit açıldıktan sonra değiştirin operatör...
Teşekkür ederim hocam cevabınız için artık çok geç bizzat yaşayıp tecrübe edip görücez sonucu.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Telegramda gördüm demin X3 Hindistan romuna Enhanced sürümü gelmiş 1 GB ek Bellek özelliği gelmiş şunu 3-4 yapsalar ne olurdu sanki 😀

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Ben memnunum, daha önce redmi note 9 pro da kullandım. Birbirine yakın özellikleri var, tabi poco daha önde. Tek hoşuma gitmeyen poco başlatıcı, onuda eu rom kullanarak çözdüm. Selametle.

kemli

Bana bir yol ver hele !
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
abdullah
Cihazım
mi max 64
Konular
18
Telegramda gördüm demin X3 Hindistan romuna Enhanced sürümü gelmiş 1 GB ek Bellek özelliği gelmiş şunu 3-4 yapsalar ne olurdu sanki
Şuan 6 gb olan rem 7 gb mı çıkarılmış oluyor tam anlayamadım.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt