Telefoncuya götürüp imei attırmanız gerekiyorMerhabalar poco x3 nfc kullanıyorum. yurtdışından akrdeşim hediye getirmişti imei atılması gerekiyormuş ne yapmam gerekiyo arkadaşalar ?
Aynı cihaz versiyonunu ve romu kullanıyorum 12.5.1 den sonra 120hz çok kötü çalışıyor. Uygulamaları arka plana atarken ya da arka plandayken açarken gezinirken takılmalar oluyor. 60 FPS te sorunsuz 120hz de sorunlu. Wipe data da yapmıştım guncelledikten sonra ama hala aynı. Oyunlarda da FPS düşüyor çok fazla. 30 a kadar hemde. Siz sorun yaşıyor musunuz ?Benim cihaz Global Indonesia 8gb versiyon. Cihaza gelen son güncelleme olan V12.5.1.0.RJGIDXM yüklüyorum. Cihazın imei olayını hallettikten sonra sizin önerdiğiniz romları deneyerek seçmeye karar verdim. Bütün bilgilendirme ve yönlendirmeler için teşekkür ederim.
Şahsen Hiç Önermiyorum Hocam. Mi Serisi İyidir.mi9t den geçilir mi önerirmsiniz
Endonezya android 11 12.5.1 var bende pil performansı çok iyi. Ama arayüzde kasmalar oluyor 120hzdeyken. 5 buçuk saat ekran süresi % 67 şarjım kaldı hemde arada wild rift ve cod mobile oynadım.global sürümde şarjı en iyi giden kasma donma yapmayan sürüm hangisiydi sürüm düşürmeyi düşünüyorumda