- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Sim 1 e takacağım kartı. İlk 4 ay dolmadan Sim 1 üzerine eski cihazımın kaydını yaptıracağım. Sim2 yi sadece hafıza kartı için kullanmayı düşünüyorum. BL açın dediniz, yani standart güncellemesi kötü sanırım. Anladığım kadarıyla BL açtıktan sonra stabil bir rom önereceksiniz.intibak, Sim kartı sadece bir sim yuvasına takın bir ona bir öbürüne takmayın yoksa sadece 4 ay kullanabilirsiniz... Toplam 8 ay yasal kullanım hakkiniz var.
Alır almaz ilk iş BL kilit açın ondan sonra tavsiye veririz..
BL kilit açma başvurusu yapman lazım gibi bir şeyler söyledi cihazı aldığım arkadaş. Sizin bahsettiğiniz şekilde işlem yaptığımda başvuru falan yapmama gerek kalmıyor değil mi ?intibak, Kilit açma işlemi tüm Xiaomi cihazlar için AYNIDIR...
Bu sürüm ile açın...
Mi Flash Unlock Tool v5.5.224.55 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Rehber - Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...forum.miuiturkiye.net
Hocam ikiside garantisiz