Tum xiaomi ve poco severlere hayirli akşamlar. Daha açıldığını hic gormedigim bir konu hakkında yorumlarınızi almak istiyorum.
Konu sadece poco ile alakali kalmayip 2 ay ara ile aldigim redmi note 8 ve poco ile alakalı. Wish uygulamasindan 2 adet 128 GB lik huawei sd flash bellek siparis ettim geldi ilk once poco cihazina taktimcok guzel calismaya basladi butun cektigim resimleri sd belleke atmaya basladim 3 4 gun sonra telefonu tekrar baslatmak istedim ne hikmetse, olanlar o zaman oldu telefonum sd bellegi kullanabilmem icin format atayimmi dedi bende hayir dedim o dedi ben hayir sonunda karti cikarip bilgisayara taktim oda bicimlendirme yapmak istedi icine dunyanin resmi ve muziklerini yuklemisim videolarim var nafile mecbur kaldim bicimlendirdim ve tekrar telefona taktim orada da tekrar formamtladim ve kullanamaya basladim ama bu sefer ihtiyatli davraniyorum bir kac resim falan cekip hir iki doküman yukledim sonra tekrar telefonukaoatip actim. Sonuç 2 0 ben maglubum. Dedim belki bellek arızalı ikincibellegi aldim gelen onuda redmi note8 taktim eşim kullaniyor verdim iki gun sonra kafamin kirilmasini zor bela atlattim hanimdaki note8de belleği gormemeye basladi ve tum resimler gitti ondada.
Şimdi tekrar takmaya korkuyorum bu genel bir hatamidir nedir hic deneyen veya yasayan oldumu.
Skorpi
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi