Ben kullanıyorum memnunum mi launcher de kurdum miui aram ve mesajları geri geldi googleden kurtuldumBl kilidim an itibari ile açıldı ve eu rom düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun mu ?
Eu rom içinde zaten stok olarak var hocam kurmanıza gerek yoktu bende kurdum bu cihaz için gerçekten çok stabil olmuş.Ben kullanıyorum memnunum mi launcher de kurdum miui aram ve mesajları geri geldi googleden kurtuldum
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi launcher yoktu sonrada kurdum. Sin hangi sürümü kurdunuz 12.04 mü?Eu rom içinde zaten stok olarak var hocam kurmanıza gerek yoktu bende kurdum bu cihaz için gerçekten çok stabil olmuş.
Direk twrpden yapılıyorSelam,
Eu rom a, Miflash ile mi geçiliyor, yoksa twrp üzerinden yükleme yapılabiliyor mu
Ben yanlış okumuşum hocam armaa ve mesajlaşma var stok olarak launcher yokDirek twrpden yapılıyor
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp üzerinden direk rom klasörünü telefona atın daha sonra wipe>data>yes ardından reboot system yapın bu kadar.Selam,
Eu rom a, Miflash ile mi geçiliyor, yoksa twrp üzerinden yükleme yapılabiliyor mu
Selamlar xiaomi eu romu kurduysanız Google Play sertifika durumu nedir genel olarak kullanımla ilgili neler söyleye bilirsiniz.Bl kilidim an itibari ile açıldı ve eu rom düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun mu ?
Herhangi bir sorun yok hocam gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz sertifika sorunuda yok.Selamlar xiaomi eu romu kurduysanız Google Play sertifika durumu nedir genel olarak kullanımla ilgili neler söyleye bilirsiniz.
Haftaya kilidi açıyorum eu rom yükleyeceğim genel olarak bilgi verirseniz memnun olurum.
Teşekkürler kolay gelsin.....