Neden bende gm1917 yazıyor?Bende kurulu magiskte kurdum sertifika yok şuan bilmiyorum magisklemi ilgili yoksa rom danmı. Sertifika olsa ne olmasa ne? Bir sorunu varmı?
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamlar evet hocam sorun oluyor ödeme yapamıyoruz.Bende kurulu magiskte kurdum sertifika yok şuan bilmiyorum magisklemi ilgili yoksa rom danmı. Sertifika olsa ne olmasa ne? Bir sorunu varmı?
Teşekkürler iyi günler...Herhangi bir sorun yok hocam gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz sertifika sorunuda yok.
Rootla alakalı hocam.Bende kurulu magiskte kurdum sertifika yok şuan bilmiyorum magisklemi ilgili yoksa rom danmı. Sertifika olsa ne olmasa ne? Bir sorunu varmı?
Bu işlemleri nasil yaparız. Özellikle Bootloader kilidi açma işlemini
Bu konuya göz atabilirsinizRehber - Bootloader kilidinin açılma süresini azaltma veya hemen açma
İndir XMT2 Windows Setup exe Programını indirin ve kurulumu tamamlayın.Karşınıza bölge seçim ekranı gelecek ÇİN'i seçin devam edin.Daha sonra karşınıza tekrar cihazınız normal çalışır durumda mı yoksa fastboot'damı diye soracak normal olanı seçin daha sonra program telefonu bulacak alttan...forum.miuiturkiye.net
hangi romdan bahsediyorsunuz hocam xiaomi.eu rom mu yoksa global avrupa romu (EEA) mu?Eu rom içinde zaten stok olarak var hocam kurmanıza gerek yoktu bende kurdum bu cihaz için gerçekten çok stabil olmuş.
Ödeme derken hocamSelamlar evet hocam sorun oluyor ödeme yapamıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler iyi günler...