Elite rom o bu custom eu romÜcretli yayınlayacak geliştirici sonra ki güncellemeleri.
Ben ilk kez kullaniyorum kotu deyil cok fark hissetirmedi ama bence iyiBl kilidim an itibari ile açıldı ve eu rom düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun mu ?
Fastboot destekli eski bir sürüm var,twrp den yüklemek fastboot yüklemekten daha kolay olacaktıreu rom'u fastboot üzerinden yükleme imkanı varmı? tek şansımız twrp mi? teşekkürler
SafetyNet'i geçmek gerekiyor ya kullanmak için, Google Pay'i kastediyor olabilir.Ödeme derken hocam
Onun çözümü basit hocamSafetyNet'i geçmek gerekiyor ya kullanmak için, Google Pay'i kastediyor olabilir.
Eyvallah. Başka şeylerden bahsediyoruz ama konusu açılmışken link vermeniz iyi olduOnun çözümü basit hocam
Araçlar - POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri
Custom rom kullanırken herkese lazım olacak bir kaç modül paylaşmak istiyorum. Herkesin kullanması gerektiği yararlı modüller oldukça konu güncellenecektir. POCO Stock Stereo (Dosya Ekte) Bu modül 12.0.1 sürümünde ki stereo ses kalitesini geri getiriyor. Daha sonra ki güncellemelerde...forum.miuiturkiye.net
Eyvallah. Başka şeylerden bahsediyoruz ama konusu açılmışken link vermeniz iyi oldu