Yardım Poco X3 NFC eu rom hakkında

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Bl kilidim an itibari ile açıldı ve eu rom düşünüyorum kullanan arkadaşlar memnun mu ?

SefaMeert

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Mert
Cihazım
OnePlus 9R & Po
Konular
34
Onun çözümü basit hocam
Yaptım olmadı xposed kurulu ondan mi

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Yaptım olmadı xposed kurulu ondan mi
Konuya ekliyorum hocam unutmuştum. Magisk Manager ayarlarından magiskHide seçeneğini aktif hale getirin,sonra o modülü yükleyin. Veya yükledikten sonra açın farketmez ama açmak gerekiyor geçmesi için.

Oyla:

dj halid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Arkadaşlar Selamün Aleyküm. Poco X3 NFC aldım. Eu rom kuracağım ama twrp üzerinden wipe>data>yes deyip geri okuyla geri gidip direk kök klasöre attığımız romu mu yükle diyeceğiz yoksa başka bir şeye gerek var mı? 3 wipe veya 4 wipe diye birşey varmış herhalde?

Oyla:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Arkadaşlar Selamün Aleyküm. Poco X3 NFC aldım. Eu rom kuracağım ama twrp üzerinden wipe>data>yes deyip geri okuyla geri gidip direk kök klasöre attığımız romu mu yükle diyeceğiz yoksa başka bir şeye gerek var mı? 3 wipe veya 4 wipe diye birşey varmış herhalde?
Aleyküm selam. Hocam lütfen konuları inceleyin halihazırda zaten konusu var ve kurulum bu şekilde değil wipe data değil format data, ve önce değil sonra olacak. İlk kez stok miuiden farklı bir roma geçerken format data dışında başka bir şey gerekmiyor

Oyla:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Önce romu yükleyip sonra wipe, format data, yes yapıp sistemi başlatıyoruz. Eğer miuidan aosp roma geçerseniz bazı romlar firmware isteyebiliyor. O zaman uygun firmware, reboot recovery, rom, format data, yes, reboot system yapıyoruz

Oyla:

Becktash

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco x3
Konular
1
Eu rom poco arayüzünü kullanıyor ben mi arayüzü sevdiğim için sevmedim kontrol paneli ben stocktaki gibi sevdiğim için kontrol panelinde adım sayar gözümü tırmalıyor yardımcı ekranda not uygulaması hiç kullanışlı değil ve fazla karmaşık yine gereksiz uygulamaların bazıları halen durmakta kişiden kişiye değişen şeylerdir ben pulseyi daha hoş bulduğum için pulse kullanıyorum mesela bu söylediğim şeylerin hepsi düzgün pulsede istersen aosb kur ama daha mutlu olamazsın miui zaten güzel iş çıkarıyor

Oyla:
Üst Alt