Yaptım olmadı xposed kurulu ondan miOnun çözümü basit hocam
Araçlar - POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri
Custom rom kullanırken herkese lazım olacak bir kaç modül paylaşmak istiyorum. Herkesin kullanması gerektiği yararlı modüller oldukça konu güncellenecektir. POCO Stock Stereo (Dosya Ekte) Bu modül 12.0.1 sürümünde ki stereo ses kalitesini geri getiriyor. Daha sonra ki güncellemelerde...forum.miuiturkiye.net
Konuya ekliyorum hocam unutmuştum. Magisk Manager ayarlarından magiskHide seçeneğini aktif hale getirin,sonra o modülü yükleyin. Veya yükledikten sonra açın farketmez ama açmak gerekiyor geçmesi için.Yaptım olmadı xposed kurulu ondan mi
Peki bu eski sürümü bulma şansım varmı ustam sonrasında guncelleme yaparım olmazsa teşekkürlerFastboot destekli eski bir sürüm var,twrp den yüklemek fastboot yüklemekten daha kolay olacaktır
Aleyküm selam. Hocam lütfen konuları inceleyin halihazırda zaten konusu var ve kurulum bu şekilde değil wipe data değil format data, ve önce değil sonra olacak. İlk kez stok miuiden farklı bir roma geçerken format data dışında başka bir şey gerekmiyorArkadaşlar Selamün Aleyküm. Poco X3 NFC aldım. Eu rom kuracağım ama twrp üzerinden wipe>data>yes deyip geri okuyla geri gidip direk kök klasöre attığımız romu mu yükle diyeceğiz yoksa başka bir şeye gerek var mı? 3 wipe veya 4 wipe diye birşey varmış herhalde?
Önce romu yükleyip sonra wipe, format data, yes yapıp sistemi başlatıyoruz. Eğer miuidan aosp roma geçerseniz bazı romlar firmware isteyebiliyor. O zaman uygun firmware, reboot recovery, rom, format data, yes, reboot system yapıyoruzArkadaşlar Selamün Aleyküm. Poco X3 NFC aldım. Eu rom kuracağım ama twrp üzerinden wipe>data>yes deyip geri okuyla geri gidip direk kök klasöre attığımız romu mu yükle diyeceğiz yoksa başka bir şeye gerek var mı? 3 wipe veya 4 wipe diye birşey varmış herhalde?
İndirme linki var mı ve nasıl kurabilirim teşekkür ederimBen kullanıyorum memnunum mi launcher de kurdum miui aram ve mesajları geri geldi googleden kurtuldum
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi