MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

emreeuulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Pc Teknisyeni
Konular
1
matadore2961, Ghost Touch olayıdır, yazılımla ilgisi yoktur,ekran değişimi harici çözümü yok maalesef,geçmiş olsun...
Ghost touch değil hocam
Ekran süresi yeni güncelleme ile çok düştü, telefon çok ısınıyor, bence en iyi rom Endonezya 12.0.6 idi, mi flash ile fastboot rom yükleyerek 12.0.6 ya dönebilir miyim? Yurt dışı repair yapılmış cihaz.
Aynen şarj çok çabuk bitiyor ciddi anlamda bende bugün Endonezya 12.0.7 geçiş yapıcam gerçekten o romda şarj çok iyi gidiyor du ve %100 kararlı 12.0.7 Endonezya rom

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Bir haftadır bu romdayım aşırı derecede telefon ısınıyor.bazen kasıyor.dokunma sanki çok hasas olmuş beğenmedim

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Otadan guncelleme gelmisti son yorumlari okuyunca yuklemekten vazgectim anlasilan daha zamana ihtiyaci var. 12.0.7de beklesin.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Otadan guncelleme gelmisti son yorumlari okuyunca yuklemekten vazgectim anlasilan daha zamana ihtiyaci var. 12.0.7de beklesin.
Valla benim sanki 12.0.7 ile aynı gibi bir değişiklik göremedim şarj süresi akış geçişler felan stabil yani memnunum genel anlam ile tabi çoğunluk memnun değil pişman olmamak için onlari baz almakta fayda var :)

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Valla benim sanki 12.0.7 ile aynı gibi bir değişiklik göremedim şarj süresi akış geçişler felan stabil yani memnunum genel anlam ile tabi çoğunluk memnun değil pişman olmamak için onlari baz almakta fayda var :)

Kendi cihazim olsa dener begenmezsem 12.0.7ye donerdim hocam. Denemek lazim cihaza gore farklilik olusuyor herhalde. Sizinde dediginiz gibi cogunlukla sikinti var.

recepagdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
recp
Cihazım
mi5
Konular
1

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Kendi cihazim olsa dener begenmezsem 12.0.7ye donerdim hocam. Denemek lazim cihaza gore farklilik olusuyor herhalde. Sizinde dediginiz gibi cogunlukla sikinti var.
Ben kurdum hiçbir sorun yok bazıları kuruduktan sonra hard reset atmıyor sonra sorunlar oluşuyor tabiki her romdan sonra tekrar hard reset atarım hiçbir sorun olmadı şuana kadar

RaMCHoMaNia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan KURU
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
2
Bu Endonezya rom ile Türkiye rom arasında ne fark var :) daha popüler bir konu haline gelmiş 3 günde

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Bu Endonezya rom ile Türkiye rom arasında ne fark var :) daha popüler bir konu haline gelmiş 3 günde
TR rom ve diğer stock romlarda Google Arama mesajlaşma uygulamalari varken Endonezya romda Miui nun kendi arama ve mesajlaşma uygulamaları var

Üst Alt