- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Ghost touch değil hocammatadore2961, Ghost Touch olayıdır, yazılımla ilgisi yoktur,ekran değişimi harici çözümü yok maalesef,geçmiş olsun...
Aynen şarj çok çabuk bitiyor ciddi anlamda bende bugün Endonezya 12.0.7 geçiş yapıcam gerçekten o romda şarj çok iyi gidiyor du ve %100 kararlı 12.0.7 Endonezya romEkran süresi yeni güncelleme ile çok düştü, telefon çok ısınıyor, bence en iyi rom Endonezya 12.0.6 idi, mi flash ile fastboot rom yükleyerek 12.0.6 ya dönebilir miyim? Yurt dışı repair yapılmış cihaz.
Valla benim sanki 12.0.7 ile aynı gibi bir değişiklik göremedim şarj süresi akış geçişler felan stabil yani memnunum genel anlam ile tabi çoğunluk memnun değil pişman olmamak için onlari baz almakta fayda varOtadan guncelleme gelmisti son yorumlari okuyunca yuklemekten vazgectim anlasilan daha zamana ihtiyaci var. 12.0.7de beklesin.
Kendi cihazim olsa dener begenmezsem 12.0.7ye donerdim hocam. Denemek lazim cihaza gore farklilik olusuyor herhalde. Sizinde dediginiz gibi cogunlukla sikinti var.Valla benim sanki 12.0.7 ile aynı gibi bir değişiklik göremedim şarj süresi akış geçişler felan stabil yani memnunum genel anlam ile tabi çoğunluk memnun değil pişman olmamak için onlari baz almakta fayda var
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunu zaten biliyorum hocam. Arkadas sorunu cozememis ve bu anlatimlari da inceledigini denedigini ama yinede cozemedigini yazmis. Sonradan sizin onerdiginiz surum ile sorunu diger arkadasin yardimiyla cozmuslerde o acidan tekrar hangi surum diye sordum.
Ben kurdum hiçbir sorun yok bazıları kuruduktan sonra hard reset atmıyor sonra sorunlar oluşuyor tabiki her romdan sonra tekrar hard reset atarım hiçbir sorun olmadı şuana kadarKendi cihazim olsa dener begenmezsem 12.0.7ye donerdim hocam. Denemek lazim cihaza gore farklilik olusuyor herhalde. Sizinde dediginiz gibi cogunlukla sikinti var.
TR rom ve diğer stock romlarda Google Arama mesajlaşma uygulamalari varken Endonezya romda Miui nun kendi arama ve mesajlaşma uygulamaları varBu Endonezya rom ile Türkiye rom arasında ne fark var daha popüler bir konu haline gelmiş 3 günde