MIUI 12.5 POCO X3 NFC - Endonezya Kararlı Rom V12.5.1.0.RJGIDXM İndirme Bağlantıları

recepagdas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
recp
Cihazım
mi5
Konular
1
önemli değil Stoya önermişti programı 4 tane cihaza bu sürüm ile rom attım sorunsuz dediği gibi bende ve sizlerdede sorun çıkarmadı :Yes~~
Hocam peki bu surum hangi surum onuda paylasir misiniz? Bende yukleyecegimde. Arkadas bu rehber konularinin hepsini kontrol ettim olmadi demis. Cozum ise 64bit kurmamiz gerekiyor demis. Rehber konularinda zaten 64bit ile gosteriliyor. Ordakilerde olmadiysa bu baska bir surum mu? Bizde yuklerken yarida telefonsuz kalmayalim.

emreeuulu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Pc Teknisyeni
Konular
1
Bende fastboot olarak kurulum yaptım, yalnız telefon kendi kendine bazı sayfaları açıyor uygulamalar açılıyor tuşlara basıyor, yeniden başlatınca düzeliyor. Niye böyle oldu bilmiyorum 3 günde 2 kez yaptı
Bende de aynı bence tam kararlı değil yada 12.5 android 11 pocoya tam oturmadı

lewent20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
X3
Konular
3
Bu güncelleme direkt telefona ne zaman gelir? Bende hala 12.07 güncellemesi görünüyor bunu yuklememistim pas geçip 12.5 güncellemesi gelir mi tlf na?

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Bu güncelleme direkt telefona ne zaman gelir? Bende hala 12.07 güncellemesi görünüyor bunu yuklememistim pas geçip 12.5 güncellemesi gelir mi tlf na?
Güncelleme var mı diye şuan baktığınızda aslında gözükmesi gerekiyor yani 2-3 defa üst üste tıklayın gerekirse kontrol et yerine

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lewent20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
X3
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

En son güncellemeyi indir dediğimde bu şekilde 2.3 gb lik güncelleme indiriyor ama 12.07 güncellemesi diyor normalde bu güncelleme 630 mb bisey sanırım indirdiği 12.5 güncellemesi!!!

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9

En son güncellemeyi indir dediğimde bu şekilde 2.3 gb lik güncelleme indiriyor ama 12.07 güncellemesi diyor normalde bu güncelleme 630 mb bisey sanırım indirdiği 12.5 güncellemesi!!!
Cihazda TWRP var mı ?? şuan indirdiği yine 12.0.7 güncellemesi

lewent20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
X3
Konular
3

Evet twrp ve magisk var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20.07 güncellemesi 637 mb diyor AMA indir dediğimde 2.3 gb oluyor nası oluyor onu anlamadım!

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Evet twrp ve magisk var
TWRP olduğu için zaten OTA üzerinden güncelleme yapamazsın TWRP olduğu için tüm güncellemeyi indirmeye çalışıyor şimdi şöyle bir varsayalım yapalım sana 12.5 guncellesi geldi ve indirdin diyelim guncelleye bastığında telefon yeniden baslicak ve sen telefon seni Mi recovery ye atıp güncellemeyi yapmasını bekliceksin ama cihazında TWRP oldugu mi recovery olmadığı için seni TWRP ye yönlendirecek ve indirdiğin rom dosyası da OTA güncellemesi olduğu için TWRP ile kuramayacaksin yani senin şuan yapman gereken

tüm yedeklerini alıp

12.5 recovery rom dosyasını PC ye indirip veya SD kartın var ise icine atman OTG dönüştürücüsu varsa USB ye de atabilirsin daha sonra
TWRP ye giriş yapıp full wipe format data yapicaksin
indirdiğin 12.5 recovery Rom dosyasını ister PC ile telefona atip ister SD kartini takip ister OTG dönüştürücüsu ile USB den 12.5 recovey romunu yükle diyerek devam etmen en sonunda reboot system now diyerek teli yeniden başlat temiz kurulum ile 12.5 Endo romun hazır yedeklerini almayı unutma ;)

lewent20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Levent
Cihazım
X3
Konular
3
TWRP olduğu için zaten OTA üzerinden güncelleme yapamazsın TWRP olduğu için tüm güncellemeyi indirmeye çalışıyor şimdi şöyle bir varsayalım yapalım sana 12.5 guncellesi geldi ve indirdin diyelim guncelleye bastığında telefon yeniden baslicak ve sen telefon seni Mi recovery ye atıp güncellemeyi yapmasını bekliceksin ama cihazında TWRP oldugu mi recovery olmadığı için seni TWRP ye yönlendirecek ve indirdiğin rom dosyası da OTA güncellemesi olduğu için TWRP ile kuramayacaksin yani senin şuan yapman gereken

tüm yedeklerini alıp

12.5 recovery rom dosyasını PC ye indirip veya SD kartın var ise icine atman OTG dönüştürücüsu varsa USB ye de atabilirsin daha sonra
TWRP ye giriş yapıp full wipe format data yapicaksin
indirdiğin 12.5 recovery Rom dosyasını ister PC ile telefona atip ister SD kartini takip ister OTG dönüştürücüsu ile USB den 12.5 recovey romunu yükle diyerek devam etmen en sonunda reboot system now diyerek teli yeniden başlat temiz kurulum ile 12.5 Endo romun hazır yedeklerini almayı unutma ;)

Şöyle yapsak magiski kaldır desek onu kaldırınca sanırım twrp de gidiyor o zaman ota üzerinden major güncellemesi gelir mi?

Üst Alt