Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
fiyat performans ürünü bir cihaz 1 aydan fazladır kullanıyorum sorun yaşamadım bana yetiyor.
Hocam, bende Poco F6 Pro için niyetleniyorum ama karar veremiyorum, Poco X6 Pro ile Poco F6 Pro arasında iki cami arasında kalan bir Beynamaz' a döndüm. Bir diğer handikapım ise mevcut gözağrım Poco X 3 Pro' dan vazgeçememek. Bakalım zaman ne gösterecek...?

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
201
Hocam, bende Poco F6 Pro için niyetleniyorum ama karar veremiyorum, Poco X6 Pro ile Poco F6 Pro arasında iki cami arasında kalan bir Beynamaz' a döndüm. Bir diğer handikapım ise mevcut gözağrım Poco X 3 Pro' dan vazgeçememek. Bakalım zaman ne gösterecek...?
Yerinde olsam Poco X3 Pro'dan Poco F6 Pro'ya geçişi hiç düşünmezdim işlemci artısı ve versiyon özellikleri yeterdi

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Yerinde olsam Poco X3 Pro'dan Poco F6 Pro'ya geçişi hiç düşünmezdim işlemci artısı ve versiyon özellikleri yeterdi
Haklısınız Hocam, Poco X3 Pro ' ya kararlı ve hızlı güncel bir Rom olan HyperOs 1.0.10.0 sürümünü kurdum, uzun süredir kullanıyorum, hatasız saat gibi çalışıyor. En iyisi önerdiğiniz gibi Poco X3 Pro' da kalmak. Tşk. ederim öneri ve görüşünüz için.

Üst Alt