Soru Poco F6 Pro hakkında düşünceleriniz?

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
2 yıla yakın zamandır Iphone 14 Pro kullandım ve bu süreçte forumdan uzak kaldım, dönüşüm büyük bir ihtimalle Poco F6 Pro 512GB ile olacak ama forumda Poco F6 Pro başlığı bulamadım.
Forum kullanıcılarının Poco F6 Pro hakkında düşüncelerini öğrenmek istedim iyi forumlar.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
2 yıla yakın zamandır Iphone 14 Pro kullandım ve bu süreçte forumdan uzak kaldım, dönüşüm büyük bir ihtimalle Poco F6 Pro 512GB ile olacak ama forumda Poco F6 Pro başlığı bulamadım.
Forum kullanıcılarının Poco F6 Pro hakkında düşüncelerini öğrenmek istedim iyi forumlar.
Poco serisinin en üst modeli diyebilirim amiral gemisi bir cihaz SD 8Gen2 bulunuyor.

Kamera konusun da başarılı sonuçlar verecektir fakat mi serisinin leica lensleri kadar başarılı sonuçlar vermeyecektir muhtemelen hangi amaç doğrultusunda alıyorsunuz bu önemli.

Sosyal medya, şarj, pil, ekran, batarya, kamera, oyun için fazlasıyla yeterli olmakla beraber size uzun bir kullanım süresi tanıyacağını düşünüyorum.

Sadece su ve toz dayanıklılığı biraz düşük onun dışında güzel bir cihaz tavsiye ederim.

Tabi bunun yerine alternatif olaraktan Xiaomi 13 ultra veya 13t pro cihazlarını da inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Almış olup kullanan üyelerin açıklaması tabi bu hususta daha önemlidir.

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco serisinin en üst modeli diyebilirim amiral gemisi bir cihaz SD 8Gen2 bulunuyor.

Kamera konusun da başarılı sonuçlar verecektir fakat mi serisinin leica lensleri kadar başarılı sonuçlar vermeyecektir muhtemelen hangi amaç doğrultusunda alıyorsunuz bu önemli.

Sosyal medya, şarj, pil, ekran, batarya, kamera, oyun için fazlasıyla yeterli olmakla beraber size uzun bir kullanım süresi tanıyacağını düşünüyorum.

Sadece su ve toz dayanıklılığı biraz düşük onun dışında güzel bir cihaz tavsiye ederim.

Tabi bunun yerine alternatif olaraktan Xiaomi 13 ultra veya 13t pro cihazlarını da inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

Almış olup kullanan üyelerin açıklaması tabi bu hususta daha önemlidir.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler; telefon da oyun oynamayı pek sevmem, fotoğrafçılık konusunda da pek becerikli sayılmam ama anlarım, Samsung S2 den başlayarak yıllarca üst segment cihazlar kullandım buna bağlı olarakta işim gücüm üst segment cihazlarda rom root işleriyle uğraşmaktı, yaş ilerleyince artık hepsinden soğudum, amacım sadece bu forumda eski dostlar arasında olabilmek bu nedenle tasarımı hoşuma gittiği için Poco F6 Pro da karar verdim, uzatmayayım Poco F6 Pro son telefonum olabilir.

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco F6 Pro Wifi 6 ve Wifi 7'yi destekliyor benim evimde ki internet ağım Wifi 6 1gigabit, band aralığı 160mhz'i internet operatörüm desteklesede İphone 14 pro desteklemiyor incelemelerim sonunda Poco F6 Pro'nun Wifi 7 desteklemesi ve bant aralığının 160mhz üzerine çıkabildiğini fark ettim bu cihazı tercih etmemde ki nedenlerden birisi de bu ve internet ağım da Keenetic cihazları kullanıyorum telefonların bir çoğu Wifi 6 desteklese de 160 mhz bant aralığını desteklemediğini gördüm yine büyük bir kısmı bant aralığı 80mhz de kalıyor Poco F6 Pro Wifi 7 desteği sayeside bant aralığını 160mhz üstüne çekebileceğim.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler; telefon da oyun oynamayı pek sevmem, fotoğrafçılık konusunda da pek becerikli sayılmam ama anlarım, Samsung S2 den başlayarak yıllarca üst segment cihazlar kullandım buna bağlı olarakta işim gücüm üst segment cihazlarda rom root işleriyle uğraşmaktı, yaş ilerleyince artık hepsinden soğudum, amacım sadece bu forumda eski dostlar arasında olabilmek bu nedenle tasarımı hoşuma gittiği için Poco F6 Pro da karar verdim, uzatmayayım Poco F6 Pro son telefonum olabilir.
Cihaz gerçekten benim de hoşuma gitti, tasarımsal olarak, donanımsal olarak güzel.

Şimdiden hayırlı bir günler de kullanmanızı dilerim 😊

Üst Alt