- Adım
- ikon
- Cihazım
- xpr
- Konular
- 205
Hayırlı olsun hocam bu cihazın şebeke çekim gücünün yüksek olduğundan bahsediyorlardı başka bir cihaz ile çekim gücünü test edebilirmisiniz birde hoparlör sesi nasıl merak ediyorum genel bir değerlendirme yapabilirmisiniz bende mi13t pro ile bunun arasında kaldım oyun oynayacağım için 13t pro ya biras soğuk bakıyorum mediatek işlemci olduğu içinEvet dün saat 10;30 itibarı ile artık Poco F6 Pro kullanıcısıyım
Oyun oynamayan birisiyim onun için oyun haricinde bilgi vereyim, ben cihazı sorunsuz kurdum ve anında son sürüm güncellemeyi yükledi, müzik için stereo ses ve dolby atmos benim için yeterli, telefon sesi benim gibi yaşı ilerlemiş birisi için gayet temiz ve yeterli cızırtı falanda yok,Hayırlı olsun hocam bu cihazın şebeke çekim gücünün yüksek olduğundan bahsediyorlardı başka bir cihaz ile çekim gücünü test edebilirmisiniz birde hoparlör sesi nasıl merak ediyorum genel bir değerlendirme yapabilirmisiniz bende mi13t pro ile bunun arasında kaldım oyun oynayacağım için 13t pro ya biras soğuk bakıyorum mediatek işlemci olduğu için
Hocam Türkiye cihazı mı aldınız yoksa IMEI repair yapıldı mıOyun oynamayan birisiyim onun için oyun haricinde bilgi vereyim, ben cihazı sorunsuz kurdum ve anında son sürüm güncellemeyi yükledi, müzik için stereo ses ve dolby atmos benim için yeterli, telefon sesi benim gibi yaşı ilerlemiş birisi için gayet temiz ve yeterli cızırtı falanda yok,
İşlemcisine gelince; eski bir android geliştiricisi olarak ben bu cihazı tasarımı ve işletimcisi çok iyi olduğu için aldım, kamera konusunda da aşırı beklentin yoksa şuan için alınabilecek en iyi F/P ürünü bu cihaz derim, birçok uygulama ile geliyor ama bir çoğunu kaldırabiliyorsun tavsiye ederim
Eskiden olsa fark etmezdi ama artık Repair cihazla uğraşamıyorum, Birgün arkadaşlarla oturmuş Android üzerine sohbet ederken Poco F6 Pro cihazın işlemcisi ve tasarımı dikkatimizi çekti, kendi aramızda değerlendirme yaparken Erdi Özüağ'ın videosunu izledik onun üzerine 15 - 20 gün araştırdık ve telefoncu bir arkadaşı arayıp 4'ümüz birden Poco F6 Pro siparişi verdik ve cihazdan memnunuz sonuçta Snapdragon 8 Gen 2 işlemci...Hocam Türkiye cihazı mı aldınız yoksa IMEI repair yapıldı mı
Hocam bu nasıl bir arkadaş ortamı imrendim vallaEskiden olsa fark etmezdi ama artık Repair cihazla uğraşamıyorum, Birgün arkadaşlarla oturmuş Android üzerine sohbet ederken Poco F6 Pro cihazın işlemcisi ve tasarımı dikkatimizi çekti, kendi aramızda değerlendirme yaparken Erdi Özüağ'ın videosunu izledik onun üzerine 15 - 20 gün araştırdık ve telefoncu bir arkadaşı arayıp 4'ümüz birden Poco F6 Pro siparişi verdik ve cihazdan memnunuz sonuçta Snapdragon 8 Gen 2 işlemci...
Aşırı bir beklentiniz yoksa cihazda sıkıntı sorun yok 1 haftadır kullanıyorum kendimce yaptığım testlerde de bir problem görmedim ha bütçe konusu doğru ancak gelecek zamlarda düşünülünce fiyatı ne olur bilinmezHocam bu nasıl bir arkadaş ortamı imrendim valla
Ürün güzel dediğiniz gibi ama beni düşündürten Poco olunca sorunlar peşinizi bırakmıyordu eskiden Umarım düzelmiştir.
Tabi bir de bütçe meselesi.