- Adım
- Aykut
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 36
Aramıza hoşgeldin. Ekranı doygunda kullanıyorum. Özelliklerinden anladığım kadarıyla 500 nit parlaklık var normal kullanımda. Otomatik parlaklıkta gün ışığına maruz kalınca 1000 nit e kadar çıkıyor. Sonra geri düşüyor. O yüzden parlaklık hep yarım ve altında kaldığından ekran soluk gibi duruyor. Fakat renk paleti olarak baktığımdada Samsung amoledleri gibi değilde daha çok ips panel kalitesi var gibi. YouTube hakkında bişi diyemicem.Selamlar, ben de araniza yeni katildim. Onceki telefonum redmi note 8 pro ydu ve Poco F5 e gecis yaptim.
İlk izlenimlerim ve kullanim kolayligi gayet guzel. Bir sorum olacak, telefonun ekran rengi biraz soluk geldi bana, herhangi bir ayarla ekstra oynamadim. Normalde orta isik duzeyi ve biraz altinda kullanirim telefonu ev ve kapali ortamlarda. Ayrica youtube ta video acinca ekran renginin daha canlilastigini farkettim fakat youtube kapatinca yine ayni solukluga donuyor. Daha once yasamis ve ya nedenini bilen var midir ? Tesekkurler
Benimde gördüğüm, galeride fotoğraf çok güzel gözüküyor ama duvar kağıdı ayarlayınca ekran soluklaşıyor